- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfnet
tag
válasz
Speeedfire #31 üzenetére
Vágom. Hát egész pontosan DKU-5-s nokia kábel ez mint ahogy ebben a percben kiderült, de a TX-RX-GND-V kiosztása ugyan az. Driver hiba nem tudom mennyire állhat fent. Az eszközre USB UART TX-line-t ír a windows.
-
wolfnet
tag
válasz
Speeedfire #29 üzenetére
azaz rosszul kötöm össze őket igaz? csak ez lehet a hiba
-
wolfnet
tag
Előző üzenet Semmis!
szerk@: az usb-s lapon jól látszik hogy az RX kék a TX fehér. És akkor megpróbálom rövidrezárni a "jumpert".
-
wolfnet
tag
Hozzáforrasztottam. Nincs változás. Néhány kép (nagyon szar minőségben, bocsi érte):
-
wolfnet
tag
igen-igen, TTL es. Először levágtam a csatlakozót, majd lehúztam róla a burkolatot. Innen tudom a pinek kiosztását színek szerint. Ezután bicskával leblankoltam az öt színt. A routerre előre forrasztott 3 kábelhez hozzáforrasztottam a nokia kábeleit az általam helyesnek vélt sorrendben.
-
wolfnet
tag
Igen próbáltam. Az openwrt-s leírás szerint is failsafe módban def configgal indít a router (firstboot mode), ennek ellenére a lan interfészek "süketek" maradnak. Természetesen előrekonfigurált statikus ip címmel próbálkoztam.
szerk@: igen, a két router között egy usb, és egy gigabit lan interfész a különbség. Bizonyos verzióknál még a chip is megegyezik, de a flash, ram, órajel méret teljesen ugyan az.
-
wolfnet
tag
i see. A routerről minden tudok. Ahogy fent le is írtam nem igazi tégla. Csak az interfészeket vágtam el a config elrontás miatt. Így az egyedüli visszaállításhoz kell egy konzol.
Én úgy gondolkoztam, hogy a srác a videóban is ilyen kábelt használ. Amikor szétszedte, a csatlakozónál a pin kiosztások stimmelnek. A kék és a fehér van egyedül felcserélve az én kábelemben, ennek megfelelően forrasztottam össze a nyákra.
szerk@: igen, tudom hogy nem szabvány rs232, hanem ttl rs232. Ezt is írtam. Várok a ttl-es adapterre hongkongból, a ca-42-es kábellel pedig így jártam. Ha konkrét ötleted van, esküszöm megköszönöm
-
wolfnet
tag
válasz
Speeedfire #7 üzenetére
36 variáció van
összeforrasztom 36x
-
wolfnet
tag
válasz
Speeedfire #5 üzenetére
Értem, műszer híján hogyan jöjjek rá? Végül is véges variáció. A fekete mindig a föld (ha ez sem így van akkor...)
-
wolfnet
tag
válasz
Speeedfire #3 üzenetére
Hát én nem tudom. Tx-rx-föld és még sem jó. Kapcsolás szerint: fekete : föld, kék: tx, fehér: rx.
COM6, 115200
nincs kép.
-
wolfnet
tag
válasz
Speeedfire #1 üzenetére
Jelenleg ott tartunk, hogy a ca-42essel nem tudtam működésre bírni a serial bust, a szabvány rs232 meg passzolva lett, mivel 5V-os, nem 3.3V Hmm... várom az adaptert, folytatás következik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nyaralás topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Autós topik
- Renault, Dacia topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lightyear - befektetési app
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Gombászkönyvek egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest