- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- One mobilszolgáltatások
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
nem tudom, én felrakom a debiant, kicsit kavarnak minden verzióváltáskor, hogy hogyan kell az alap interfészeket beállítani, és megy. 3-4-5 guestes hosztjaim mennek 5-7 éve. Még az elején, nagyon régen, magam fordítottam mindent, de mióta benne van a debianban, azóta azt használom.
-
wolfnet
tag
Már átéltem. Nagyobb baj hogy ubuntuhoz a támogatás elég vérszegény. CentOS-hez király. Namost ubis kollegák teljesen elcseszték az egészet. Nem úgy megy az lvm, nem úgy megy az ufw, nem úgy megy a virtual kernel, nem alapértelmezett a loop és természetesen minden disztnél ez máshol bugol. 11.04nél kihagyták a qemu emulációt
magyarul teljes számítógép tápegység nélkül. LTS-eknél van meg teljesen a support, de elég felületes. A kernel hibákról ne beszéljünk. Jó ez !
-
bambano
titán
12 perccel a nap vége előtt még két linux konfig, elég húzós zárás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Könyvajánló
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- E-roller topik
- Filmvilág
- Nintendo Switch 2
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- EA Sports WRC '23
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest