- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobilhasználat külföldön
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyusz
őstag
Vannak már képek is, bár ezek még nem a makulátlan minőségűek.
-
soulcube
aktív tag
Részletek az új Wolfenstein játékról. [link] Remélem az E3 után okosabbak leszünk. Az id nagyon pörög mostanában: Rage, Doom 4, új Wolfenstein. Hajrá id !
-
Jofi81
őstag
Itt van minden, amit a RtCW-ről tudni kell. Elfogott a nosztalgia...
Annak tudnék még nagyon örülni, ha a Star Wars: Republic Commando-nak készítenének egy folytatást...
-
A Wolfeinstein sikeres lett, erre még rátett egy lapáttal a multis kiadás Wolfeinstein Enemy Teritory amit még most is többen játszanak mint a Cod1-et és a CodUo-t együttvéve. Van több 64 player-es szerver is, ami néhány pályán idegesítő darává csap át ha tele van, de a nagyobb pályákon igazi háború megy arcade módra. Szerverek.
Ja és persze ingyenes. -
Fáraó
őstag
Az első RtCW-el nagyokat nyomultunk a suliban, az új részben viszont idegesített, hogy nem találtam meg az összes Hidden Place-t, meg a főhőst a végén nem tudtam elkalapálni.
Btw, nincs vkinek hozzá végigjátszása, a rejtett helyekkel? Neten nem találtam... -
k.
őstag
Eddig a return to the castle kimaradt az életemből.Tényleg ennyire jó?Mert laptopon nem futnak a mai játékok ugyhogy gondoltam akkor megszerzem ezt.
-
-
Pukkancs
aktív tag
Nem is gondoltam volna, hogy másoknak is ennyire tetszett a játék. A rtCW-nek a grafikája is jó volt a korhoz képest, és korszakalkotó volt, imádtam
-
Hát igen, én is játszottam az összes eddigivel. Az rtcw-t még anno multiban is. Feledhetetlen emlékek ezek. Reméljük hogy valami igényes alkotás lesz, és méltó lesz a nevéhez.
-
Jofi81
őstag
De szép is lenne! A return to Castle Wolfenstein nagyon nagy játék!
Régóta várok egy folytatást.
-
Gyusz
őstag
A RtCW máig nagy kedvencem, remélem egy újabb jó Wolfenstein játékkal leszünk majd gazdagabbak. Addig meg jöhetnek az infók és a videók.
-
Pukkancs
aktív tag
Játszottam azzal a wolfeinstein-nel is, amiben csak jobbra-balra lehetett forogni, meg a késöbbi, normálissal is, és mindkettő nagyon megragadott, a késöbbi meg máig nagy kedvencem, úgyhogy nagyon remélem, hogy nem szúrják el valami gagyi újíttással.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP EliteBook 855 G8, 15,6" FHD, Ryzen5 PRO 5650U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Dell Precision 5520, 15,6" 4K/UHD Touch, I7-7820HQ CPU, 32GB DDR4, 512GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11,
- Dell Precision 3561, 15,6" FHD, I7-11850H CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, T600 4GB VGA, WIN 11, ( olvasd
- Dell Latitude 5520, 15,6" FHD Érintőkijelző, I5-1135G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, ( olvasd v
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-12650H 10Mag 16/512 RTX 4070 8GB FHD 144Hz
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest