Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- CES 2026: Új autót mutatott be a Sony Honda Mobility
Új hozzászólás Aktív témák
-
bgabesz75
tag
Sportolj valamit. Mozogj,fàradj el. Én akkor érzek szívdobogàst ha nem tudom kimozogni magam.
Az emberi test nem arra van kitalàlva hogy üljön,feküdjön egész nap. Minimum 20000 lépésem van naponta. Ennél kevesebb mozgásnál nem érzem jól magam. Egészséges táplálkozásra törekszem,kevés húst eszem. Édesség nem kell. Nem zabálok. Egy gyengém van szeretek sörözni . -
bgabesz75
tag
Ha ülve, asztalra tett kezekkel normálisan mér az jó.
Fentebb leírtam. Nekem is volt 1x pitvarfibrillációm. Akkor a vérnyomásmérő sem mutat normál értéket, sőt az újabbak kijelzik a ritmuszavart ha nem érzed. Én éreztem amúgy mert nyugalmi helyzetben volt 170 a pulzusom ami nálam 60 alá is lemegy. Alvás közben 50 alatt van. Nem szedek gyógyszert. Q10-et érdemes szedni szívgyógyszer mellé mert hosszú távon tönkreteszi a szívizmot(a gyógyszer megakadályozza a szervezet q10 termelését kutatások szerint).
Nekem is lelki ok volt. -
bgabesz75
tag
válasz
bollokcs80
üzenetére
Pár hozzászólással feljebb pont arról volt szó hogy infarktust nem tud előrejelezni. Azt még a 12 csatornás ekg sem biztos hogy kimutatja, csak laborvizsgálat.
A wiwe szivritmusproblémákat tud kimutatni. -
bgabesz75
tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Arra jó ez a kütyü ha valaki nem érzi a pitvarfibrillációját akkor a wiwe kimutatja.
Egy barátom 2 éve kapott infarktust. Kihívták a mentőt
és hordozható 8 csatornás ekg-t tettek rá. Nem mutatta ki az infarktust. Bevitték a dél Pestibe ahol csináltak laborvizsgálatot. Abból derült ki. -
bgabesz75
tag
válasz
mobilizmo
üzenetére
Sokszor falsot mér. Többször kell mérni az a biztos. Csak ülve és nyugodtan asztalra tett kezekkel mérni.
A Check me-vel könnyebb a mérés a Wiwe hozzá képest körülményes ráadásul kell hozzá telefon vagy tablet stb.
Lehet mérni vakon is csak úgy meg mi értelme van ha nem látom rögtön az eredményt?
Új hozzászólás Aktív témák
- MIUI / HyperOS topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Napelem
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- Hardcore café
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Napokon belül mindenki megkapja a GeForce Now időlimitjét
- További aktív témák...
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- BLUEO Prémium iPhone & Apple Watch kiegészítő készlet EGYBEN ELADÓ nagyker áron!
- Anker SOLIX C300X - 288Wh Hordozható töltőállomás - LiFePO4 akku ~20 hónap garanciával
- Samsung gyári S21 Ultra szilikon tok S PEN-el / AKCIÓ -25%
- Gamevice Flex - okostelefon játékvezérlő
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i7-1355U 16GB 512GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest