Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Timer

veterán

válasz Memmaao #119 üzenetére

Nagyon szépen köszönöm a válaszaidat, mindenképpen megfogadom! Pulzusmérőből egy viszonylag normális mellkaspántost használok, de igen, ez csak pulzust mér, emellett már 1 éve hordok egy Fitbit Charge 2-őt, ami sportolás alatti kontrollra kevésbé alkalmas a tesztek szerint, nyugalmi állapotban azonban viszonylag jól mér, én is összevetettem a mellkaspántossal, és néhány BPM a különbség, ennyi belefér a kényelem oltárán.

A feleségemnek amúgy is magasabb a pulzusa a normálishoz képest, de érdekes módon úgy tűnik, sem a terhelés, sem a stressz nem vált ki nála azonnali panaszt, szinte mindig nyugalmi állapotban (példul a kocsiban, utasként ülve) lép fel a jelenség. Ezért is annyira ijesztő, mert 5 napból négyet sportol (aerobik, spinracing, szóval tipikus kardio dolgok) és sohasem panaszkodik semmire. Sajnos a karperecet nem bírja el a bőre (plusz hát, divatb#zi a lelkem, amibe a Fitbit nem fér bele ;)), így maradna az, hogy amikor panasz van, villámgyorsan mérni egyet.

Köszönom még egyszer a tanácsaidat, és őszinte tiszteletem, amiért Karácsony napján is válaszolsz a kérdéseinkre! :R

Új hozzászólás Aktív témák