Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Doogee V Max - nehéz telep
- [Re:] Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vodafone mobilszolgáltatások
- [Re:] Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- iOS alkalmazások
- Ez lehet az első fotó a Huawei P60 Próról
- [Re:] Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- iPhone topik
- [Re:] Samsung Galaxy Note20 Ultra - a tollnak nincs ellenfele
Új hozzászólás Aktív témák
-
Agro
senior tag
Ez mind szép és jó, de valaki definiálná nekem a Superphone fogalmát? A Smartphone-t se lehet teljesen körül írni.
-
Воланд
titán
5", fullhd felbontas, 6 mag, 4 giga ram, 128gb-os hattertar --> ez a superphone. ami ez alatt van meg csak smartphone.
ez a roadmap meg kb. az eddigi informaciok osszeollozasa.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
mrhitoshi
veterán
Ez jó annak fényében, hogy ha megkapják az Apollo frissítést a 2. generációs telók (miért ne kapnák meg...), akkor nem kell hogy kidobjam a Radarom 1 év távlatában.
PS4
-
dipeti
senior tag
Szerintem beletesznek valami olyan - felesleges - feature-t, ami nincs a smartphonokban és máris kész a Superphone.
Egyébként ez meddig fokozható? Jövőre jönnek a hyperphonok?
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Dunbar
senior tag
Gondolom ott éri majd be a droidot (HD kijelző, sok mag, sok Mpx, talán 3D, stb.).
-
dipeti
senior tag
De ki a fene használja ki (fogja kihasználni) a 3D-t. Ki látja a különbséget egy 8 vs 12 Mpixeles kamera képe között. A régi K750i-m jobb képeket csinált, mint a mostani 8 Mpixeles csodák( jó lehet kicsit túlzok
).
A sok mag meg csak azért jó, mert lejjebb tolja a fogyasztást. A WP7 gyönyörűen szalad egy 1magos procin is, nemde?
[ Szerkesztve ]
Some say I'm condescending. That means I talk down to people.
-
Воланд
titán
"A WP7 gyönyörűen szalad egy 1magos procin is, nemde?"
de.
a 3d-t meg en sem ertem. persze ez nagyon talalgatas, egyelore a nagyobb felbontas, tobb mag biztosabbnak tunik.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
leslieke
Jómunkásember
A háttértár mód mikor, melyik verzióban lesz beépítve a Wp7-be?
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
Dunbar
senior tag
Ja, csak találgatás, a 3D szerintem nem fog elterjedni, nem egy sikeres technológia. Egyedül a nagyobb felbontású kijelzőnek, jobb videófelvételnek lenne értelme, meg a nagyobb háttértárnak (abból soha nem elég
).
leslieke: Szerintem a WP7 ilyen kötött marad, de töréssel asszem most is van.
[ Szerkesztve ]
-
Syl
nagyúr
Úgy tűnik a Nokia után a Microsoft is bevásárolt pár Apple marketingest
The past tempts us, the present confuses us and the future frightens us. And our lives slip away moment by moment… lost in that vast, terrible in-between.
-
FRENK1988
veterán
Tangózni fogok még az Omniával?
Nem a lóerő öl, hanem a NYOMATÉK! :)
-
Agro
senior tag
-
blex
senior tag
navngo csak iphone-ra fejleszt. pont.
ha valamelyik gyártó/szolgáltató megrendeli, akkor szállíthatja azzal a más rendszerű készülékét. -
szcsi
tag
Superphone: kávét főz, kutyát sétáltat, elmosgat
Én a Tango újdonságaira leszek kíváncsi, van pár apróság ami idegesít (pl nincs éjszakai üzemmód vagy időzíthető takarékos mód)...
Meg arra, hogy milyen új készülékeket hoz a CES.A sípcsont egy olyan eszköz, amivel éles szélű bútorokat lehet megkeresni a sötét szobában
-
-=Ghost=-
őstag
válasz
Gabi 8906 #23 üzenetére
Akkora élmény hd videót nézni egy 480x800as 3,6-4,5"-os kijelzőn, hogy az mindenkinek létszükséglet. Te is biztos naponta nézel hd filmeket 320x480as felbontáson.
Persze, rákötöd a tv-re... (Ja, a galaxy ace-t nem igazán.) aztán fél óra után lemerül. Vagy viszel töltőt is.
Nagyon bele vannak szerelmesedve az emberek a telefonon való hd videó lejátszásba, pedig teljesen haszontalan. Ha tv-n akarsz filmetnézni vannak ezerszer egyszerűbb megoldások.[ Szerkesztve ]
Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.
-
Maateeo
aktív tag
Igazából személy szerint abban reménykedem, hogy a jelenleg futó WP7 telefonok is mind-mind megkapják a frissítéseket. Mert ha Droid vonalat nézünk, akkor az ottlévő készülékek többsége is megért 2-3 nagyobb frissítést. Nem bánnám, ha a Microsoft etekintetben fellülmúlná őket...
Xperia XA1 || Xlive: Stratus LX || Steam: Sir Mate LX || YT: maateeoc || Keress telefonon ha kellek!
-
Dunbar
senior tag
válasz
-=Ghost=- #27 üzenetére
Gabi 8906: nyilván feloldaná ezt a MS ebben az esetben
Ez kb. olyan volt, mintha azt mondanád, hogy minek majd 2 mag, amikor a WP7 most nem tudja kezelni.
Én használnám, TV-re kirakom a videót telefonról, közben netezek, játszom gépen. Egy kábellel összekötöm, ennél mi a kényelmesebb megoldás? A videók úgyis rajta vannak, most, hogy itthon vagyok, nézek napi 1-2 órát Omnián sorozatot.
Egyébként meg jönnek a HD kijelzők, akkor még inkább lesz értelme a HD videó lejátszásnak -
-=Ghost=-
őstag
Az androidos készülékek TÖBBSÉGE 2-3 NAGYOBB frissítést kap? Hol? Melyik univerzumban? Mennyi idő alatt?
XDA-ról esetleg. Az meg már csak gari szempontból nem feltétlenül jó megoldás.
Többségük kap 1-et mondjuk 2.2->2.3. Ráadásul azt is fél évekkel a frissítés megjelenése után.
WP7 ennél már most fényévekkel jobb, legalábbis a frissítés gyorsaságát tekintve.
Ha jól emlékszem, miután kiadták a mango-t két héttel később a wp7es telefonok 70+%-án mango futott.Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.
-
-=Ghost=-
őstag
Ennél az a kényelmesebb megoldás, hogy párezer forintért veszel egy HDMI kábelt és összekötöd a gépet a tv-vel.
Telefonon nézel sorozatot, ráadásul otthon amikor ottvan melletted a gép? Had ne gratuláljak.
Igen a 4"-os HD kijelzőn aztán veszett jó lesz HD videókat nézni....
Aztán lehet sírni, hogy felrakom a telefonra a 25gb-s Bluray filmet és nem marad hely az 50gb lossless zenémnek.... Az a másik vicc kategória amikor az "igényes, audiofil" emberek villamoson, buszon utazás közben szeretnének lossless zenét hallhatni, mert annyival jobb a minősége. Persze, a hangyaf...nyi kis füleseken a háttérzajjal marha sok értelme van.Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.
-
Dunbar
senior tag
válasz
-=Ghost=- #33 üzenetére
"Ennél az a kényelmesebb megoldás, hogy párezer forintért veszel egy HDMI kábelt és összekötöd a gépet a tv-vel."
Sokkal könnyebb tényleg, mintha egy kábellel kötném össze a telefont a TV-vel, és a gépemnek sem kell dolgoznia Ha fotelben netezek, tudod ki fog kábelt átvezetni a szoba másik felére TV-be. Ja, de hogy úgy nekem kényelmesebb."Telefonon nézel sorozatot, ráadásul otthon amikor ottvan melletted a gép? Hadd ne gratuláljak."
Igen, például kajálás közben, vagy lefekvés után, amikor nincs kedvem notebookkal bajlódni, kikapcsolni, felkelni, visszarakni."Igen a 4"-os HD kijelzőn aztán veszett jó lesz HD videókat nézni...."
Szerintem is, 4+"-en pedig még jobb."Aztán lehet sírni, hogy felrakom a telefonra a 25gb-s Bluray filmet és nem marad hely az 50gb lossless zenémnek.... "
Engem nem zavarna, ha 75+GB telefonok jönnének, de ha téged zavar a fejlődés, ajánlom ezt."Az a másik vicc kategória amikor az "igényes, audiofil" emberek villamoson, buszon utazás közben szeretnének lossless zenét hallhatni, mert annyival jobb a minősége. Persze, a hangyaf...nyi kis füleseken a háttérzajjal marha sok értelme van."
Megint meg akarod mondani, hogy mit hogy kell csinálni. Egyébként semmi köze nincs a témához, de a mai "hangyafasznyi kis fülesek" elvileg pont arra vannak tervezve, hogy kiszűrjék a háttérzajokat. Veszteségmentes zenéből nem hallom ki a különbséget, mások lehet, hogy igen, de az, hogy ez téged zavar, megint csak a te bajod/korlátoltságod.Ja, és hogy ne legyek teljesen off, Apollóval jöhetne HDMI-s WP is, vagy legalább DLNA minden modellbe.
[ Szerkesztve ]
-
solanthugor
aktív tag
Hàt az azèrt mèg mesze van, màr ha a hìr igaz, azèrt kapkodhatnàk magukat, különben a konkurencia esetleg mèg jobban elhùzhat.
3330>k700i>k800i>k810i>t700>g900>Touch>Touch Cruise>Tattoo>Desire>Milestone(hiànyzol)>Desire>Jiayu g3>Droid4>BBZ10
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
-=Ghost=- #27 üzenetére
Igaz most Ace-m van, de előtte nemsokkal HD7-em volt. Ha meg nem lenne értelme a HD videózásnak akkor a kis kijelző felbontású Xperia Mini-be sem rakták volna bele.
Ami a filmezést illeti, ha nincs egy 4-6 magos géped, akkor nem is érdemes WP7 telot venni.
Szinte már minden komolyabb telefon tud Avit vagy Divixet lejátszani. Nem értem hogy a WP7-es telokon miért nem oldották meg ezt a lehetőséget.
(Ami a Galaxy Ace-t illeti a TV-vel kapcsolatban, van nekem itthon egy Nokia TV kábelom. Nemsokára kiderül hogy rátudom e kötni vele a TV-re.)
[ Szerkesztve ]
Iphone 12 Pro Max+LG Tone+Sony SRS XE300 .
-
Dunbar
senior tag
válasz
Gabi 8906 #39 üzenetére
A Zune-os baszakodás mindenkit idegesít, csak a legelvakultabb MS-fanok tudják megmagyarázni, miért jó ez nekünk. Meg lehet szokni, de ha azt nézem, hogy azért váltottam Blade-ről, hogy kevesebb kompromisszum legyen, akkor végül is videók tekintetében nem jártam jól, még többet kell konvertálgatni, a pengére legalább a nem HD-t tolhattam fel rögtön, most meg éjszakákat konvertál a gépem (2 éves Sony VAIO, 2 maggal), ha új sorozatba kezdek. Olyan nincs, hogy utazás előtti este felrakok egy filmet, mert előtte egy éjszaka konvertálás, aztán 3 óra, amíg Zune szinkronizál.
Kb. ez, meg a nethez kötött dokumentummozgatás a WP7 legnagyobb hátrányai/hülyeségei.
(A Nokia kábel nem csak a kijelzőt fogja TV-re kirakni 320x480 pixelen?)
-
Domxc
senior tag
En a Tango utan a Tanga frissitest vartam, elmaradt sajnos.
Egyebkent ez a Apollo sem tunik valami rossznak, mar csak a neve miatt is frissitenem.Mindenkinek megvan a maga véleménye. Csak épp a te véleményed hülyeség!
-
Gabi 8906
senior tag
Nekem egy 1 magos(2.66 Ghz-es Intel Celeron) régi gépem van. Szerettem a HD7-em, de nem bírtam kivárni a konvertálásokat, és a villanyszámlára is folyton panaszkodnak az itthoniak.
(450Wattos táp) Az hogy éjszaka mennyen a gép, nem éppen jó számomra.
(De-de. De képeknél elméletben szép nagyban fog látszódni a tv-n. Meg a videókat is kiteszi nagyba, nem kicsibe. De megnézem én, még nem próbáltam Ace-el. Remélem sikerül.)
Iphone 12 Pro Max+LG Tone+Sony SRS XE300 .
-
MR007RM
addikt
Hát igen. De előbb kell utánanézni és aztán vásárolni, már aki volt olyan okos hogy a Symbiant dobta és WP-re váltott. Sajnos nagyon az iPhone-ra gyurnak. Ezzel vége a határtalan szabadságnak ami eddig volt. Inkább legyen ilyen vagy olyan hiba időnként a telómmal "persze az én hibámból USER ERROR címén", mint ez a világ amit építgetnek.
A Belle azért nem jön csak majd valamikor sohanapján....mert kinlódjál csak vele ha kell a Nokia szerint. Ez már olyan gazdasági politika. Bekebelezés, megsemmisítés, beolvasztás.... Tudják hogy ez csődöt jelent a Nokiának egésszen biztos, a többieknek meg kitudja majd túlteszik magukat rajta.MSI GT70, i7-4940MX (4x 4,0GHz), DDR3L 1600Mhz 32GB, 2TB SSD + 4TB HDD + 128GB micro sd, Nvidia geforce gtx 1070m 8GB (330W táp)/Xiaomi Fimi A3 drón
-
-=Ghost=-
őstag
Senki nem próbálja megmagyarázni, hogy miért jó, csak a sok okos ragaszkodik ahhoz, hogy ők 480*800on szeretnének 1920*1080as vieót nézni, mert annak van értelme.
Van is, ötöd annyi anyagot tudsz tárolni.Záróvonal mellett csak az egy nyomvonalon haladó járműveket szabad megelőzni. pl: bicikli, motorkerékpár, úthenger.
-
Gusztáv
addikt
Ezek szerint én elvakult MS fan vagyok
. Mindenkinek mások az igényei, én is Blade-ről váltotta, nekem marhára nem hiányzik az állandó rom cserélgetés (mindig volt valami funkció, ami nem működött). Nekem semmi bajom a Zune-el, max. egy dokumentum szinkron funkciót tényleg belerakhatnának (doc, xls, pdf). Amíg max 16 GB-os készülékek vannak, addig a hd videóknak sincs sok értelme. Nekem a DLNA gyönyörűen működik tesómék Samsung tv-jével. A konvertálásra nincs magyarázat, érdekes mód a Zune HD-m nem konvertál.
Laci
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Microsofttól kiszivárgott ütemterv szerint csak a jövő év végére készül el a Windows Phone Apollo platform.
- Garanciával lenovo DU9033S1 Onelink Pro Dock TÖBB DARAB Töltő nincs benne az árban
- ÚJ BONTATLAN MacBook Pro 14 - 16" Apple M1 M2 chip MAGYAR Billentyűzet AZONNAL DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 4 5 Gen 2021 2022 10.9 Minden szín 1 év Apple Gar AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Samsung S22 ultra fekete 12/256 független
- Corsair Dark Core RGB Pro SE, gamer egér, vadonatúj
Állásajánlatok
Cég: ELIN.hu Kft.
Város: Budapest
Cég: Contrall Ipari Informatikai Kft.
Város: Pécs