Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
Nekem nincs gondom a képernyőn elhelyezkedő gombokkal. A jelenlegi telefonom is ilyen (Xperia L) és ha játszok rajta, esetleg filmet nézek, akkor automatikusan eltűnnek. Csak a gagyi alkalmazások nem tudják ezt a trükköt.
-
Róby
csendes tag
válasz
Vassili_Zait #61 üzenetére
kár hogy nincs like gomb!
-
Dr.FantastiK
őstag
WP.
-
törölt tag
Nekem jó a három gomb, hiányozna a multitask. Régebben olyan telefont használtam, amin nem volt multitask gomb, és sokkal körülményesebb volt az app váltás, mint most. Egyébként a HTC is remekül megoldota, csak amikor éppen kellene ugye a manü gomb, akkor megjelenik egy szem gomb miatt egy teljes alsó sáv...
Sonyfan: Mert így el lehet tűntetni őket, ha éppen nincs rájuk szükség, és ennyivel is nagyobb lehet a kijelző. Miért jó, ha fixen be vannak drótozva a képernyő alá, és akár kellenek, akár nem, akkor is ott vannak? Plusz nem lehet a funkciójukat változtatni sem, mert fixek.
-
szkorhetz
őstag
válasz
gyurkikrisz #40 üzenetére
A Store a Google tulajdona, nem az Androidé.
-
razzorr
őstag
Engem spec idegesítenek ezek a képernyőbe épített "gombok", nemrég valamilyen droidos gépet nyomkodtam és felkúrt rendesen,hogy néha nem találtam.
Én mondjuk örülnék a sima egyszerű mezei 2Ft-os nyomógomboknak is, de hát ilyen világ van, ezt kell szeretni. -
Vassili_Zait
senior tag
válasz
cairojack #52 üzenetére
Sok mindenkire lehet mondani, hogy trollkodik, de pont woland nem igazán szokott olyat, ha csak a rövid egyszavas válaszokat nem tartod annak... Amúgy a kis monológ amit levágtál itt, hogy az elmúlt hónapokban nem trollkodsz, na az az igazi kamu! folyamatosan megjelensz minden egyes topicban, és mindig valami negatív, rosszmájú dolgot fűzöl hozzá... aztán meg nyafogsz, ha valaki megvédi a véleményét... az ha te woland cikkekkel alátámasztott érveit trollkodásnak veszed arra meg nem lehet mit mondani...
-
mtcob
senior tag
Jó dolog ez, de sajnos ott értelmét veszti az egész hogy a kijelző alatt ugyanúgy ott lesz a hely mint eddig
Androidon is rengeteg telefon van, ahol simán elférne a kijelző alatt a kapacitív/fizikailag is megnyomható gomb, még is on-screen gombokat tesznek a telefonra....ergo nem használják ki az előnyét, de legalább elvesz a kijelzőből
Egyedül a Nexus-okra, a Motorolákra és az LG G2 re tudnám mondani hogy jól ki van használva a hely...no meg persze a tabokban van értelme, de az más kategória...
-
vicze
félisten
válasz
#16820480 #15 üzenetére
Droidon legalább volt értelme, tudtam zenékben beállításokban képek között keresni, meg mindenhol úgy általánosan. (Persze ritkán de használtam.) Az a legfurcsább hogy 4-ről 2hét alatt átszoktam a HTC-s 2 gombra és szerintem még jól is működik.
WP-n olyan túl sok értelmét nem látom, ott is pont elég lenne a 2.
Jó persze azért van a keresőgomb hogy a Bing-et erőltesse az MS, ezt meg is értem, csak hát inkább nyűg mint hogy hasznos lenne. -
azopi74
addikt
"Akárki akármit mond, elveszi a helyet a képernyőről.."
Miért jobb, ha a képernyőtől veszi el a helyet, mintha a képernyőről?
Amúgy én is inkább vagyok a híve a fizikai gomboknak, de érthető ez a törekvés is, így könnyebb lesz majd ráhúzatni az OEM-ekkel az aktuális flagship modelljükre a WP-t - vagy akár opcionálisan felajánlani a felhasználónak a WP-t a droid helyett...
-
kolosanyi
veterán
Látom megint buli van...
-
Воланд
titán
válasz
cairojack #54 üzenetére
nezd, ha nem tudod, hogy hova es mit kommentelek - es az idezett resz alapjan nyilvan fogalmad sincs - azzal ettol tobbet nem tudok kezdeni. jah, de: linkeld mar be, hogy melyik konkurens rendszerrol szolo hir topicjaban trollkodtam. meg linkeld mar be, hogy hol vedem a nokiat, vagy az ms-t olyan nagy elannal, mint ahogy te allitod. koszike.
-
-
cairojack
aktív tag
Nincs nekem üldözési mániám, csak régen elég sokszor elmondtam a nem túl pozitív véleményem a WP-ről, amiért tőled, és a többi WP-stől kaptam az arcomra rendesen. Rájöttem, hogy nekem nem igazán éri meg az időt, energiát, amit erre fordítottam, így már hónapok óta inkább nem is kommentálom a WP-s cikkeket, vagy csak nagyon érintőlegesen, röviden, és már nem nagyon állok szóba olyanokkal, akik belém kötnek.
Mert mindig az a vége, hogy persze én vagyok a troll. Az, hogy átjártok a droidos, BB-s topikokba trollkodni (amivel nekem az ég adta egy világon semmi bajom, tőlem toljátok csak látástól mikulásig, nem zavar) az persze tökéletesen rendben van, meg persze amúgy sem számít. Nem kis képmutatás.
Erre most idejövök, kifejezem abbéli örömöm, hogy végre értelmes dolgok történnek a WP-vel (majd ha lesz notif.c, annak is örülni fogok), erre csak nem bírod megállni, hogy be ne szóljál.
Elárulnád, hogy miért csinálod ezt? Nem úgy velem kapcsolatban, hanem úgy nagy általánosságban miért érzed úgy, hogy ki kell járnod a WP-nek, MS-nek, Nokiának a glóriát, szenté kell avatnod a nevét, aki nem elégedett a rendszerrel, azt szét fikázod, és közben az összes konkurens rendszer topikjába bejársz trollkodni?
Ez miért jó neked? -
Sonyfan
tag
válasz
gyurkikrisz #48 üzenetére
Akárki akármit mond, elveszi a helyet a képernyőről..
Nem igazán tudom mi értelme van képernyőre rakni.
Elmagyarázná valaki? -
cairojack
aktív tag
Jah, kinek mi az értelmes. QR kódok... faxa... nekem spec több kárt okozott, mint hasznot, de nem vagyunk egyformák. No meg persze félévente egyszer dicsérem meg a WP-t, hogy végre valami értelmes fejlődés, de ez persze nem számít, az a lényeg, hogy TE be tudjál szólni, amiért nem úgy látom a dolgokat, ahogy te, és persze hátha rám tudod húzni, hogy "szemét troll" vagyok. Mert ha nincs ellenség, csinálunk. Awesome.
-
cairojack
aktív tag
válasz
Ez mifaxé érintené a hangerő, vagy akár a kamera gombot? (Kötelező kamera gomb az egyik legjobb dolog a WP-s telókban).
Csak a három előlapi gombról van szó.(Batai wazz, te klónozod a gondloataimat, ráadásul előre...
)
-
batai15
félisten
válasz
álj már le ember. nem arról van szó hogy a power meg ezeket a gombokat elveti. Mindössze az előlapi kapacitiv gombok helyett lesz más.
-
gyurkikrisz
őstag
válasz
cairojack #38 üzenetére
Jaigen recovery mód 30 mp nyomás, bootloader 20 mp, persze, nyilvan. Akkoris rohadt undorito hogy nem tesznek ra legalabb egy hangerogombot vagy home gombot, hanem inkabb ra a kepernyore , igen vanotthely, nemerdekel senkit hogy ocsmany, menjen, lesz nagy gázsi, bár ez a tipikus 12 ezer forintos tabletek, ahol unalmadban nekiállsz szamolgatni a pixeleket a kepernyon, meg ahol kulon fel van tuntetve ficsorkent hogy tamogatja az Android sjaat storejat. Olyan ronda WPn is, ez elvileg premium lenne erre megcsinaljak ezt a 2 forintot ero telefonokra jellemzo gombsort. Asszem volt hir, hogy olcsobb llenne a wp ha nem lenne kkapacitiv erintgomb, gondolom Redmondban is sporolni kell...
-
Róby
csendes tag
én nem örülnék ha a kijelzőböl vennék el a helyet a gombok...
-
cairojack
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #36 üzenetére
Raknak rá egy powááá gombot, amit ha 10 másodpercig nyomsz, akkor restart... de rohadt bonyolult...
Jah látom beelőztek.
-
batai15
félisten
válasz
gyurkikrisz #36 üzenetére
oszt a póver meg ezek a gombok meg minek? szerinted hogy koppra fagy valami akkor majd a home gomb nyomkodása segíteni fog?
-
cairojack
aktív tag
Ez egy kifejezetten jó dolog. Tudom, majd jön az "ellopjaahelyet" duma, de szerintem sokkal jobb ez, mint a fizikai érintőgombok.
Ideje volt már megteremteni ennek a lehetőségét.(#7) alevan: Jah én is állandóan a bing (amely gombnak amúgy sincs semmi értelmes funkciója) gombora tenyereltem, ezért is jobb az on-screen vezérlés. Én kevésbé vagyok hajlamos félre nyomkodni/tenyerelni az ilyen kialakításoknál. Meglásd jobb lesz.
-
kolosanyi
veterán
Nekem is bevált. Amit én elvárok egy telefontól, azt tudja a Lumia 800 (a hangminőség lehetne jobb, de ezt megoldom, keveset hallgatok ezen zenét, akkor meg megteszi ez is). Van pár hiányossága ugyan, de egyik sem életbevágó és cserébe kárpótol más módon, szóval valószínűleg maradok WP vonalon. Jövőre jár le a hűségidő, akkor fogok váltani, addig meg úgyis kiderül, ha a MS annyira elcsesz valamit a platformon, hogy ne akarjak ilyet.
-
nemlehet
őstag
Még jó, hogy az intelligens WP-sek nem keltenek flame wart.... Akkor most mondjam én is azt, hogy a csempe meg a fürdőszobába való nem telefonra?....
Amúgy én jobban szeretem a kapacitív gombokat. Nem tudom miért. Ha már rendes fizikai nincs ez is jobb mint a képernyőgomb. Legyen ilyen is, olyan is aztán majd a piac eldönti. Mindenesetre jó ha a rendszer támogatja mind a kettőt.
-
Jaded
őstag
Én csak attól félek, hogy ez a sok újdonság a rendszer lassulását hozza magával és nem lesz különb egy Android lagg-tengernél
-
Paul119
addikt
válasz
Plazmacucci #8 üzenetére
Köszönjük a flamet.. mehetsz is
-
batai15
félisten
válasz
dreamdancer #21 üzenetére
na az lenne még csak érdekes..
-
kolosanyi
veterán
válasz
dreamdancer #21 üzenetére
"ami nem sokkal több, mint az Explorer gyorsindítója"
Állítsd át a keresés és böngészés nyelvét angolra, akkor nem a böngészőt indítja el (ki volt az a hülye aki ezt kitalálta, alap, hogy a normál kereső alkalmazás induljon, nem a böngésző).
-
dreamdancer
őstag
Viszont így lehetőség van rá, hogy adott esetben - ha nem kell - egyáltalán ne legyen ott semmilyen gomb, amik most az előlapon álandóan "foglalják a helyet" a kijelző elől, én pl alig használom a keresés gombot, ami nem sokkal több, mint az Explorer gyorsindítója.
Mondjuk egy valódi, fizikai Home gombot jó lenne megtartani, az mindig hasznos.
-
-
Zolik
senior tag
pont ezt akartam írni! ez az egész másra nem jó csak helylopásra. nekem ezért nem jönnek be a nexus féle telók. szeretem ha fizikai gombokat, az ember legalább érzi hogy megnyomta és nem néz ki a fejéből hogy most mi történt mert véletlen hozzáértél a vissza gomboz és megy az anyázás.
-
C$abi
aktív tag
Remélem azért majd még lesznek kapacitív gombos WP-s telefonok.
-
-
Még rakjanak bele Exynos és MTK támogatást meg dualbootot és jöhet a gagyi droidos telókra
-
alevan
őstag
NEEEEEEE!
Én egyszerűen nem tudok megbékélni a kapacitív gobokkal, hát akkor az onscreen gombokkal. Ezért adtam öcsémnek a frissen vásárolt Lumia 520-am, és mentem vissza LG Optimus 7re: nem tudom megszokni őket. Folyamatosan vagy a bing search vagy a vissza gombokat nyomtam meg véletlenül. Az androidos tabletomon peddig az képernyős gombokkal gyűlik meg a bajom...
-
Cathfaern
nagyúr
válasz
sz.balazs.95 #2 üzenetére
Nem előd, prototípus: [link]
-
törölt tag
Olyan szempontból mondjuk nem sok gyakorlati haszna van, hogy WP alatt tényleg fixek a gombok, nincs rá annyira szükség, hogy a képernyőre kerüljenek a vezérlőelemek.
-
Воланд
titán
válasz
sz.balazs.95 #2 üzenetére
sehonnan.
-
„hiszen a Lumia 800 eredetileg „Sea Ray” néven megismert első prototípusa is OSD vezérlőgombokkal bírt, ám a végleges változatba visszakerültek a kapacitív gombok.”
Ezt nem teljesen értem, mert az N9, ami a Lumia 800 alapja, szintén nem rendelkezett előlapi gombokkal.
Akkor mégis honnan kerültek vissza a Lumia 800-ra? -
meszike91
senior tag
Remélem azért gombos a készülékeket sem fogják elfelejteni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Gitáros topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Linux kezdőknek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest