- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cairojack
aktív tag
Nincs nekem üldözési mániám, csak régen elég sokszor elmondtam a nem túl pozitív véleményem a WP-ről, amiért tőled, és a többi WP-stől kaptam az arcomra rendesen. Rájöttem, hogy nekem nem igazán éri meg az időt, energiát, amit erre fordítottam, így már hónapok óta inkább nem is kommentálom a WP-s cikkeket, vagy csak nagyon érintőlegesen, röviden, és már nem nagyon állok szóba olyanokkal, akik belém kötnek.
Mert mindig az a vége, hogy persze én vagyok a troll. Az, hogy átjártok a droidos, BB-s topikokba trollkodni (amivel nekem az ég adta egy világon semmi bajom, tőlem toljátok csak látástól mikulásig, nem zavar) az persze tökéletesen rendben van, meg persze amúgy sem számít. Nem kis képmutatás.
Erre most idejövök, kifejezem abbéli örömöm, hogy végre értelmes dolgok történnek a WP-vel (majd ha lesz notif.c, annak is örülni fogok), erre csak nem bírod megállni, hogy be ne szóljál.
Elárulnád, hogy miért csinálod ezt? Nem úgy velem kapcsolatban, hanem úgy nagy általánosságban miért érzed úgy, hogy ki kell járnod a WP-nek, MS-nek, Nokiának a glóriát, szenté kell avatnod a nevét, aki nem elégedett a rendszerrel, azt szét fikázod, és közben az összes konkurens rendszer topikjába bejársz trollkodni?
Ez miért jó neked? -
cairojack
aktív tag
Jah, kinek mi az értelmes. QR kódok... faxa... nekem spec több kárt okozott, mint hasznot, de nem vagyunk egyformák. No meg persze félévente egyszer dicsérem meg a WP-t, hogy végre valami értelmes fejlődés, de ez persze nem számít, az a lényeg, hogy TE be tudjál szólni, amiért nem úgy látom a dolgokat, ahogy te, és persze hátha rám tudod húzni, hogy "szemét troll" vagyok. Mert ha nincs ellenség, csinálunk. Awesome.
-
cairojack
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #40 üzenetére
Ez mifaxé érintené a hangerő, vagy akár a kamera gombot? (Kötelező kamera gomb az egyik legjobb dolog a WP-s telókban).
Csak a három előlapi gombról van szó.(Batai wazz, te klónozod a gondloataimat, ráadásul előre...
)
-
cairojack
aktív tag
válasz
gyurkikrisz #36 üzenetére
Raknak rá egy powááá gombot, amit ha 10 másodpercig nyomsz, akkor restart... de rohadt bonyolult...
Jah látom beelőztek.
-
cairojack
aktív tag
Ez egy kifejezetten jó dolog. Tudom, majd jön az "ellopjaahelyet" duma, de szerintem sokkal jobb ez, mint a fizikai érintőgombok.
Ideje volt már megteremteni ennek a lehetőségét.(#7) alevan: Jah én is állandóan a bing (amely gombnak amúgy sincs semmi értelmes funkciója) gombora tenyereltem, ezért is jobb az on-screen vezérlés. Én kevésbé vagyok hajlamos félre nyomkodni/tenyerelni az ilyen kialakításoknál. Meglásd jobb lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Metal topik
- OLED TV topic
- Beperelték az Apple-t a részvényesei, mert túlzott az AI-fejlesztések kapcsán
- Elkaszálja az autóipart célzó üzletágát az Intel
- Exkluzív órák
- Óra topik
- Robogó, kismotor
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest