Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zolee11

senior tag

válasz velizare #16 üzenetére

Az nem egyszerű, viszont ez elég ritka lehet, ha van normális vírusírtó + hd sentinel. Egyből előjelek nélkül egy hdd sem hal meg, és azért ennyire gajra sem megy magától a rendszer, ott valamit komolyan el kell tolni, vagy vírus.

Azzal is egyetértek, hogy lassulás szinte nem is mérhető, kb. max. 10% a lassulás (adatátvitelben), viszont cserébe van nagyobb cpu terhelés másolás, írás, olvasás közben is, de ez egy korszerű processzornál elenyésző mérték.

• Zolee11

senior tag

Én évek óta használom teljes titkosítás mellett a rendszert, azóta újra is telepítettem, igaz ehhez el kell tudni indítani a régi op-rendszert és megtenni a szükséges lépéseket, ahhoz, hogy formázni lehessen rendszerpartíciót és újratelepíteni a rendszert. A többi kötetet, meg a jelszóval lehet majd ismét befűzni a rendszerbe, illetve az új rendszerpartíció ismét titkosítani kell. Én még olyannal nem találkoztam, hogy a win7 annyira szétesett volna, hogy legalább csökkentett módban ne induljon el, és ha ez megvan, akkor újra is lehet telepíteni teljes titkosítás mellett is. Az indításhoz lehet pendrive-ot is használni, illetve egy jó hosszú kóddal is fel lehet oldani, ha az indítófájl megsérülne.
    Szerintem nagyon jó kis találmány, tudtommal nincs backdoor, mivel ezen kérelmeket a microsoft elutasította, hisz ha lenne, akkor semmit sem érne az eljárás...

Új hozzászólás Aktív témák