Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Njördli

tag

válasz csabiks #45 üzenetére

Nem ilyen veszélyes ez azért... :N

Személyes vélemény következik:

Nekem pl. már az előző samsung galaxy s-en is zavaró volt a touchwiz, a szappantartó formával együtt nevetséges hatást keltett,rossz volt ránézni, használni (a telefont ajándékba kaptam,nem én választottam).
    Akkoriban a launcher 7-et használtam rajta, mivel a WP7 akkor még nem volt reális alternatíva, viszont kellett az anrdoid szabadsága.

+ Szép volt, újfajta élmény, gyakorlatilag azzal használtam a telefont az első telepítés után folyamatosan

- Kevés beállítási lehetőség, sok FC, a wp7 jellegű lockscreenekkel állandó összeakadás, widget kezelés hiányosságai, memória felzabálás még picture hub nélkül is,random akksi zabáló

Most egy Xperia P-t használok, ezen a telefonon az alap sony launchert használtam fél évig. Nem éreztem késztetést a cserére, mivel pont olyan szögletes,letisztult formákból áll,mint a telefon, de régi szokások nehezen halnak, nézzük a launcher 8at.

+ Jó memória kezelés, jó widget kezelés, stabil, nem fogyaszt energiát, letisztult, szögletes, diszkréten animál, mindent azonnal elérek, nekem kényelmes, az app drawer is sokkal jobban bejön nekem mint egy 4x5 soros rács

- Megszokja az ember, de erre való a variálás.

A mindennap használt dolgokat (zene,flipboard,képregény,film,játék)két kattintásból elérem, és a gyári sony launchernek hála a többi eszköz menü sem lóg ki annyira a kockás környezetből.

[Homescreen]
    [lApp.lista]

Új hozzászólás Aktív témák