- iPhone topik
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Íme az új Android Auto!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
VIC20
őstag
,,Ha jól érzékelem az asztal csak egy alkalmazás az új felületen"
Hát, ebben azért nem vagyok teljesen biztos. Valami lehet benne, de azért fura, hogy hiába húzom le az asztalt, és tartogatom ott, nem fordul át soha. (Az átlagos metrós programoknál így jelzi ugye, hogy tényleg be fogja zárni.) Szóval ezt nem lehet bezárni (így).
Egyébként nem biztos, hogy ez rossz irány lenne: végül is a Linuxokon is csak egy program az ablakkezelő, nem? (Ezért is van belőlük annyi.)
Vicces belegondolni: ha ugyanez a rendszer működne Windows alatt, mennyit élne a Metro? Szerintem már a megjelenés napján kijönne pár jobb alternatíva, ami lesöpörné az MS dédelgetett felületét.
Persze tudom, hogy sajnos ez a veszély nem fenyeget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- Részletfizetés , Acer Nitro V 15 minimálisan használt uj állapot sok garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest