- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Kiborult a Nothing Phone (3) pletykakosara
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
A KX Project-es driver lett a végzete a Windows 7-nek...
Volt némi hibaüzenet, de felment. Meg is jelenet a hangerőszabályozóban, de a SuperTaskbar "beszürkült", eltűnt az ikonok egy része, és kivágta, hogy a SuperFetch leállt.
Újraindítottam... Mixer ment, minden jónak tűnt, de amint a Start menüre kattintok kékhalál... memory dump, aztán leállítja a vinyót, majd újraindítja a gépet... Most nincs időm tovább szórakozni vele, majd még megnézem, hogy legközelebb elindul e annyira, hogy leszedjem róla ezt. -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most szórakoztam egész nap a driverrel, és itt audigy-n megy az EAX, meg a térhangzás is a filmeknél, szóval nagy taps illeti ezt a Daniel K-t. Persze (ha felmegy) ne felejtsd el a programban külön beállítani, hogy milyen a hangszóró konfiguráció. Egyébként nálam elsőre csak CoD5 ment térben, filmek nem. Aztán Most pár restartal később már a filmek is (persze ami olyan) térben szólnak.
Mondjuk én ffdshow+matroska splitter+AC3filter kombóját használom Gabest féle media player classiccal.
Egyébként ha egy lehetőséged van (alig drágább), cseréld a Live-ot Audigyre, évekig Live-om volt, aztán meglepődtem, mennyire erőteljesebb az Audigy hangja. (no meg ugye EAX-ben is többet tud)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Próbáld meg Daniel_K moddolt Vista drivereit, talán még EAX is menn ifog vele. Neve ellenére elvileg a live-hoz is jó, ha nem gagyi szoftveres verzió mint pl. SE...: [link]
No meg talán a kx-es driverek mennek vista alatt is, bár azok eax-et nem használják, csak zenére jók.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest