- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUNNIA1920 #190 üzenetére
Azért a végles Win7-re ne alapozz. Még bármi lehet!
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
HUNNIA1920 #186 üzenetére
Ha jól emlékszem, a telepítő szerint 7383Mb szabad hely kell. Itt most 13 gigán létezik, két hét használat és tucatnyi program után.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Most szórakoztam egész nap a driverrel, és itt audigy-n megy az EAX, meg a térhangzás is a filmeknél, szóval nagy taps illeti ezt a Daniel K-t. Persze (ha felmegy) ne felejtsd el a programban külön beállítani, hogy milyen a hangszóró konfiguráció. Egyébként nálam elsőre csak CoD5 ment térben, filmek nem. Aztán Most pár restartal később már a filmek is (persze ami olyan) térben szólnak.
Mondjuk én ffdshow+matroska splitter+AC3filter kombóját használom Gabest féle media player classiccal.
Egyébként ha egy lehetőséged van (alig drágább), cseréld a Live-ot Audigyre, évekig Live-om volt, aztán meglepődtem, mennyire erőteljesebb az Audigy hangja. (no meg ugye EAX-ben is többet tud)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Próbáld meg Daniel_K moddolt Vista drivereit, talán még EAX is menn ifog vele. Neve ellenére elvileg a live-hoz is jó, ha nem gagyi szoftveres verzió mint pl. SE...: [link]
No meg talán a kx-es driverek mennek vista alatt is, bár azok eax-et nem használják, csak zenére jók.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
WLM nálam tökéletesen ment. Most friss install után végre felraktam a 8.10-es hotfixes catalystot meg hozzá 8.11-es CCC-t, így végre tökéletesen megy a Hybrid Crossfire is. (mind vistás driver) Kipróbáltam mindenféle játékot, semmi hibát nem tapasztaltam egész napos nyúzás alatt.
Ha nem szúrnak el valamit nagyon, akkor szerintem XP méretű sikerre számíthat.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ez így van, persze. Szépen elbeszéltünk egymás mellett. Főleg h. aktívan használok Uborkát is.
Csak nem írtam le mindent, de tény, hogy az uac megalkotásában szerepet játszott az enter püffölésének leszoktatása is.
A gond az, hogy Vistáig kellett várnii, mire odafigyeltek erre. A probléma meg ott van, hogy tudom mit futtatok a gépen, azt is, hogy mit fog csinálni, ennélfogva nem kívánom uac-t használni.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ott van pl. a UAC. Nem tagadottan azért került be, hogy leszoktassa az embereket a tovább gomb folytonos nyomogatásáról, amire az előző windowsok alatt rászokott. Én spec nem érzem szükségét ennek a saját vonatkozásomnak.
Meg engedjem meg xy programnak, hogy fusson / ne fusson. Érdekes mód linux alatt valahogy meg tudták oldani, hogy csak az fusson, amit felhasználó elindít, ott nincs szükség ilyen csoda uac funkciókra.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Pedig itt is útban van. Lehúzva 0-ra, mindjárt nem zaklatott többet.
Tehetnének valami expert kapcsolót a telepítésbe, amivel tudatnám a windowsal, hogy nem vagyok 1 bites júzer.
Egyébként gyors, meg minden, de még több bugot is találtam benne. Viszont most megint fel fogom küldeni, mert az új vistás catalyst állandó kékhalált okoz nálam vistán.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Apple Pencil 2 (második generáció)
- szinte új MacBook Air M3 256GB SSD midnight éjfekete Apple magyar garancia
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GR95UM - 27" MiniLED - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 1000
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest