- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
+1
Én már rájöttem, hogy fölösleges leírni, a hír írója, be se szokott nézni a topikokba, ha szólunk a hibákért csak mi leszünk a hibásak, akik tehetnének ez ellen meg le se sz...ják.
Nagyon off: régebben ha jól rémlik végül a modkerbe mentem, hogy két egymás utáni Palm-os hírben írják már át a cég nevét Plam-ról, végül én lettem összeszidva.
-
ló úr
őstag
Nagyon leadtak abból a bizonyos szintből ami volt itt régebben,amióta megy a szekér és "megtehetik" alapon,legalább is ők azt hiszik. 1 hetes hírekkel dobálóznak szar fordítással,+ rossz helyesírással.Ez van.teljesen egyet értek veled am.Csak azt nem értem,h minek írják akkor ezeket,muszájból? h legyen vmi? Ilyenekt inkább ne írkáljanak semmiből,ehelyett inkább nézem a fehér falat,de komolyan
És még mielőtt megkapnám azt,h akkor miért olvasom,már most beírom,h MEGSZOKÁSBÓL. -
ló úr
őstag
Erre szoktam azt mondani,aki nem tud angolul az ne írjon ilyen jellegű cikkeket ahol fordítani is kell
Mind1. Kaptunk egy olyan cikket magyarul,ami talán negyedében van jól lefordítva az eredetihez képest,ezáltal tele van FAKE infókkal
Köszönjük szépen a karácsonyi ajándékot
Bár lehet csak már pár jóféle házi pálinka után írta,és azért lett ilyen amilyen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Karctalan kijelző? Hydrogel fóliával gyerekjáték. Most 3.000 Ft-tól minden telefonra/okosórára!
- Univerzális 8-10" tablet tok két Bluetooth billentyűzettel
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra gyári billentyűzetes tok
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged