- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lord Myn
senior tag
Nem, ez nem olyan példa. Ez inkább olyan példa, hogy a BMW talán F10-es generációjánál az 520d-ből kigyúlladt egy pár db saját hibából amivel az emberi életet is veszélyeztetett. Hiába csak pár db érintett, nem vennék a büdős életbe ebből a tipusból...
Az előzőre: Tisztában vagyok egy OS szofterkód bonyolultságával, meg hogy heterogén számítógépekre írják őket és rohadt bonyolult is tesztelni. De ez így igaz volt az előző Windows op.rendszerekre is! Mint írtam korábban is, hogy lehet, hogy az előtte lévő windows-okon nem volt ennyi szívás, mint ezzel az "istenített" 10-es buildekkel? (pedig 1,5 évig használtam Windows ME-t is...
)
-
Lord Myn
senior tag
Ennek ellenére egy autó ezerszer egyszerűbb eszköz mint egy win méretű program. Azért ezzel nem árt tisztában lenni.
Bocs, de ezen jót nevettem...
Mikor volt utoljára autód, 30 éve? Nézzél meg egy mostanit, hány automatikával, meg intelligens rendszerrel van felszerelve, tulajdonképpen már szinte tényleg maguktól mennek.
-
WZP
aktív tag
https://www.makeuseof.com/tag/stop-windows-10-reopening-last-open-apps-startup/
persze nem bug ez, hanem fícsör, csak egy idióta volt aki kitalálta, meg az is aki kitalálta hogy kérdés nélkül bekapcsolódjon az első nagy updatekor.
fullscreen update harassal meg szerencséd volt akkor. nekem csinálta. bár most egy ideje mintha már nem láttam volna.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Linux kezdőknek
- Milyen egeret válasszak?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Filmvilág
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- További aktív témák...
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest