- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- 8300 mAh, maradhat?
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
WZP
aktív tag
https://www.makeuseof.com/tag/stop-windows-10-reopening-last-open-apps-startup/
persze nem bug ez, hanem fícsör, csak egy idióta volt aki kitalálta, meg az is aki kitalálta hogy kérdés nélkül bekapcsolódjon az első nagy updatekor.
fullscreen update harassal meg szerencséd volt akkor. nekem csinálta. bár most egy ideje mintha már nem láttam volna.
-
WZP
aktív tag
Egyszer már megírom a több oldalas esszémet a "miért egy rakat fos a win10" témában és ilyenkor csak azt fogom bemásolgatni mert már nagyon unom újra és újra legépelni
De röviden összefoglalva:
"majd azt mi jobban tudjuk mint a user" hozzáállás az egész OS-ben. Kezdve a kényszerített windows update-től, a kényszerített driver updaten át a kényszerített újraindításokig. Kérdés nélkül bekapcsolt nagy fícsörökig.(újranyit minden programot restart után. aki ezt kitalálta annak a kezét eltörném)Idegesítő viselkedés. Teljes képernyős felugráló figyelmeztetések frissítésről. Teljes képernyős botrányos metro appok erőltetése, választási lehetőséget nem kínálva(képnézegető, pdf reader és egyebek.)
Kémkedés. Kikapcsolhatatlan adatküldés. Host fájlban is hiába "tiltod" a microsoftos IP-ket, úgy is hazatelefonál.
Kezelőfelület. win95/98 óta gyakorlatilag változatlan, nagyon jól működő kezelőfelület el tabletesítése, mindenféle koncepció nélküli összekutyulása, átvariálása. A gépháztól és a többi szemét "modern" beállítás ablaktól okádni tudnék.
Most hirtelen ennyi jutott eszembe, de biztos hogy egy könyvet is tudnék erről írni ha akarnék.
Ja és ugye több száz gép van a cégnél. Gondolhatod hogy nem úgy kezdem mindegyiknél a hibaelhárítást hogy 2 órát customizolom és reszelgetem
szerk: https://youtu.be/3spnGnavWFg
-
WZP
aktív tag
Hogy beszálljak egy kicsit én is a vallási háborúba....
Munkahelyen és itthon napi szinten használok win7-et, 8.1-et, és 10-et.
A 10 tud jó lenni, amíg úgy és azt csinálod ahogy és amit a microsoft elképzelt, ha túl akarsz lépni a kerítésen, akkor keservesen lehet szenvedni ezzel a szeméttel.
8.1-et utáltam amikor kijött, de vitathatatlanul vannak előnyei a 7-hez képest. Összességében sokkal könnyebb együtt létezni a 8.1-el.
A win7-en már kezd meglátszani az idő, de a 10-et veri használhatóságban és kezelőfelületben bármikor.
Összességében: a win10-el való munka olyan érzés mintha malac lennél a jégen... küzdelem vég nélkül, a 8.1 jó arany középút sok előrelépéssel a 7-től, de még nincs elkúrva a kezelőfelülete. A 7 pedig egy kiváló OS a mai napig, és nem tudom hogy az Aerót pl. miért kellett kukázni azért az ocsmány csempés fosért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gumi és felni topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Óra topik
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest