- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
A dev verziónál nincs ilyen követelmény.
Core2-es gépen is megy, EFI, Secureboot, TPM, WDDM... meg az összes hókuszpókusz nélkül.Azaz bocs, annyit csaltam hogy egy másik gépben raktam fel és átraktam az ssd-t. Illetve nem az eredeti telepítőhéjat használtam hanem a win10-esét bár az tökmindegy (install.wim file-t kell csak másolni egy sima akár milyen win10-es usb telepítőre ezzel időt spórolok teszteléskor, amúgy is csak particionál, csinál bcd-t meg rámásol mindent azt meg mindegy mi csinálja talán még a win7 telepítő is fel tudná rakni a 11-est, de akár kézzel is lehetne sima másolással win10-11-et telepíteni install.wim-ből pár parancsal)
Bár én eleve csak azt csinálom hogy van pár SSD-m és egy gépen felrakom majd azt klónozom vagy osztogatom szét ahova kell. Régóta nem kell bajlódni azzal hogy más gépbe kerül mint amiben telepítve lett. (nyilván aktiválni kell)
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Táp ventilátor csere
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Crypto Trade
- További aktív témák...
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- ASUS TUF Gaming A620M-Plus + AMD Ryzen 5 8400F + 16GB 5600MHz Kingston Fury Beast + hűtő
- Eladó Erős Gamer PC - Akár Cyberpunk 2077-re Is Készen! (Ryzen 3 2200G RX 570 8GB 32GB RAM AIO
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest