- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Ezt mondtam én is amikor egyik topikban írtam neked, hogy az MS nem megbízható, mert egy új terméknél eltelik fél egy év is mire kialakul a rendszer, ami nem baj alaphelyzetben. Ezért nem annyira hiszem el amikor az MS azt mondja, hogy a rendszer ezt is tudja meg ezt is meg ezt is, Igen tudni fogja egyszer.
-
zoli62
addikt
Azaz az MS is gyakran változtatja az álláspontját, ami azt is jelenti, hogy nincs kiforrott stratégiájuk. Ennyit számít, hogy a korábbiaktól eltérően a szoftverfejlesztési folyamat bizonyos lépcsőfokaira "beengedték" a nyilvánosságot, korábban pedig nem alapoztak a tech közösség véleményére, és emiatt a hivatalos kommunikációból kivülről kapkodás jelei látszanak?
-
zoli62
addikt
Egyelőre az az MS álláspontja, hogy Insider Program résztvevőinek nem biztosít tiszta telepítéshez letölthető médiát, illetve előírja, hogy kell lenni frissítési alapnak, tehát csak éles környezetben lehet próbálni, pedig mint tudjuk, az nem ajánlatos és célszerű. Nem lehet tudni, hogy ez a későbbiekben változni fog-e.
-
hallador
addikt
Win 7 -> Win 10 "Upgrade"-ről beszéltem, amihez elméletben, de gyakorlatban sem szükséges semmilyen ISO.
Ilyet nem mondtam, hogy nem volt Insider program, de ez megint ilyen Microsoftos dolog volt. Amit úgy megszokhattunk a Microsofttól.
Egyszer majd beáll a Windows 10 is, csak miért kell ezt eljátszani minden alkalommal, mikor Új Windows jelenik meg.
Ha az MS előállna hogy elrontottuk és bocs, akkor nem lenne találgatás, magas lóról tesz a userekre, lehet azért van ilyen fogadtatása ezeknek a dolgoknak.
Szerintem.
-
hallador
addikt
Nyilván ez akkor lenne igaz, ha csak Te lennél az egyetlen "szakmai szűrő", csak éppen cikkek tömkelege jelent meg arról, hogy a Windows 10 updatek mennyi problémát jelentettek rengeteg usernél erről gondolom hallottál, biztosan az összes akinél problémákat jelentettek, azok a userek mind rosszul csináltak valamit...
A Microsoft mint születő griffmadár megrázta magát, mint aki semmiről nem tud, rosszabb esetben pedig a hardvergyártó volt a hibás...
(#11) woland_y2k
Mi több nem egy VMware környezetben láttam, hogy frissíteni akartak Win 7-et Windows 10-re, és már a telepítés sem indult el, mert kiírta, hogy a VGA nem felel meg a Windows 10 "Magas és Kifinomult" követelményeinek. Legfrissebb VMware tools-al, és dedikált VGA-val direct path pass rout-al...
Érdekes ugyanezen a VM-en grafikus munkát végeznek, a VM alatt 64 GB memória van, a komoly grafikus szoftverek futnak gond nélkül a Windows 10 nem... Ezek a véletlenek...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Dymo LabelWriter 400 - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo S10-2 Intel Atom retró csajszis netbook eladó
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest