- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- iPhone topik
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- 8300 mAh, maradhat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Yettel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszpontaz
veterán
Idegesítő fagyások, többszöri random újraindulás, megszokott szoftverek hiánya, emellett fejlesztői hajlandóság hiánya, "ne zavarj" mód Cortana nélkül nem használható - az meg magyar nyelv mellett nem kapcsolható be (mekkora marha volt aki ezt kitalálta?), a gyári Facebook app marha lassú, de a Facebook által fejlesztett verziót még egy 5 éves tetü lassú androidos telefon is lelépi (nem vagyok Facebook függő, ez más alkalmazásokra is igaz). Lehetne sorolni.
Fejlődött a rendszer, ez tény, de a szoftverek hiánya miatt hosszú távon sok jövője nem lesz.
Az okos eszközök (pl. MIBand) pár fejlesztő miatt használhatóak de csak korlátozottan, mivel a Windows értesítési rendszere zárt, így hívásokról és sms-ekről, emailekről jelezni a karkötő felé nem tud a szoftver.Adtam neki 2 hónapot, használtam nap mint nap. Nem jött be. Azóta a fiókban hever. Vész esetére jól fog jönni, ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest