Windows 10-zel is elérhető lesz az Alcatel Idol 4S

A TCL gyártósorairól érkező Alcatel Idol 4 és 4S önjogon is kiérdemelték tesztcsapatunk eltérő mértékű elismerését, de lényegében BlackBerry DTEK50-ként sem vallott szégyent mai főtesztünk szintén remekül vizsgázott alanya, ahogy a Vodafone kínálatában is kifejezetten ajánlottnak tekintjük az erősebbik variánst, annak ellenére is, hogy ahhoz nem jár VR szemüveg és JBL füles.


[+]

Az Alcatel Idol 4S két további formában is várható a jövőben, legalábbis a T-Mobiletól kiszivárgott információk alapján. A BlackBerry következő androidos készüléke is erre a hardverre épül, erről eddig is voltak sejtéseink, pár napja azt is tudjuk, hogy novemberben 10-től számíthatunk a DTEK60-ra. Az újdonság a Windows 10-zel szerelt verzió, amit nemes egyszerűséggel Alcatel Idol 4S with Windows 10 néven látunk a Twitteren felbukkant képen.


Alcatel Idol 4S

A csomagolás még mindig ugyanolyan, látvalevőleg a VR-ról sem kell lemondanunk, ha a windowsos megoldásra vágyunk, a specifikáció viszont mutat eltéréseket. A BB DTEK60-hoz hasonlóan a SoC-ot Snapdragon 820-asra cserélik, amihez 4GB rendszermemória jár majd, 5,5 hüvelykes QHD kijelző és elvileg Type-C USB csatlakozó mellett. Hivatalos bejelentés még nem történt, a koncepció viszont mindenképpen érdekfeszítő.

 

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés