- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- iPhone topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Netfone
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Armagedown
őstag
válasz
#54072192 #105 üzenetére
Nem, azért vagytok fanatikusak, mert ha valakinek valami problémája van a rendszerrel, letagadjátok, hogy ilyen nem is létezik, a részetekről az a megoldás, ha átáll az illető Linuxra, ezt már többször írtátok, ez még poénnak is rossz.
A kémkedés ténye csak a dolog egyik fele, a telemetria szolgáltatás erőforrást vesz el, kevésbé lesz reszponzív a rendszer, a bootolás is lassabb, az ssd és a memóriabővítés ezen problémák egy részét elfedi.
Én is szoktam olvasni a Windows 10 topikot és időnként segíteni is szoktam, indokolatlanul nem szoktam kritizálni senkit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER! lapcsalád
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E14 G2 AMD - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Update 10.16. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- AKCIÓ! HP Victus Gaming 16-S0017NH 16 notebook - R5 7640HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4050 6GB WIN1
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest