- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Netfone
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
PandaMonium #32 üzenetére
Gyenge hardverhez egyébként inkább LXQt-t javasolnék ha már Linux, pont erre lett kitalálva.
Nem teljesen. Eddig az LXDE volt az Ubuntu ágon a lightos DE, de már a 18.10-től LXQT-re váltottak és írják is, hogy már ezzel nem az old computer kategória a fő célterület.
simonzéJó ez az írás, nekem tetszik, amiben desktop Linuxot mutatnak be napi használatra!
De azóta találtam még egy disztrót, ami a Xubuntuhoz hasonlóan kiváló élményt ad (sőt!): a Linux Mint XFCE 64 bites változatát. Mindenkinek ajánlom őt is.
(ezen jót mosolyogtam magamban, de nem azért, mert nem így van)Valaki javasolta, hogy azonos meghajtón kéne tesztelni a két oprendszert, de szerintem nincs sok jelentősége, ezek az eMMC-k kb azonos sebességgel futtatják a rendszert, mint a SATA-s SSD-k vagy lassabban jóval! Így aztán csak nagyobb különbség jönne ki a Linux javára, szóval kár ezt a vonalat erőltetni.
Nekem használt üzletik jönnek be egyébként, itthoni használatra ez a tökéletes, ha viszem magammal, akkor nem használom folyamatosan, de legalább nem kell rá vigyáznom. MIL szabvány a kedvencem. Win sosem futott még a HP8570p-n, ill. a meghajtón, ami benne van.
(#45) Duliee
Pesten sem f*sza minden!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Mégis marad a Windows 10 ingyenes frissítése
- Egér probléma
- Silent Hill f teszt
- World of Tanks - MMO
- VGA kibeszélő offtopik
- Búzasörrel nyitnak Európa felé a Xiaomi villanyautói
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Assetto Corsa EVO
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7450 ,14" ,Intel Ultra 7 165H ,32GB RAM ,512GB NVMe SSD ,gyári garancia 2027.09.23-ig
- Ryzen5 5600/ RX7600 8GB/ 32GB DDR4 alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Lenovo LOQ 15AHP9 - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - RTX 4060
- Eladó gamer pc, i5 9600K, GTX 1660ti
- HP ZBook Power 15 G10 ,i7-13800H ,NVIDIA RTX A500,32GB DDR5,512GB NVMe SSD,gar
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Plus 128GB,Újszerű, USA verzió, 12 hónap garanciával
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest