Új hozzászólás Aktív témák
-
Felreertettel, vagy en fogalmaztam rosszul.
Vagy mind2!Ismerem már a Linuxos munkásságod, így inkább csak arra reagáltam, amit félreértettem!
Akiknek én az elmúlt 5 évben Linuxot raktam a gépére, kizárólag annyi elvárása volt, hogy működjön a gépe és tudja használni a napi home user feladataira. Nagyon nem értenek egyik oprendszerhez sem, ez az is mutatja, hogy engem kértek meg, mint szintén hozzá nem értőt.
Annak nem valo, aki ezzel nincs tisztaban, es olyan elvarasokkal indul neki, mintha a linuxos kozossegnek kutya kotelessege lenne tamogatni minden hardvert, es meg az OS is next-next-finish modon mukodjon.
Ezzel teljesen egyet tudok érteni! Volt már pár ilyen egyén a Kezdő topikokban, sajnos sokan egy ingyenes Windowst akarnak a Linuxtól....na ezeknek qrvára nem való semmilyen Linux, még routerre sem kéne nekik Linux.
Amúgy sem kötelező senkinek kipróbálni sem, nemhogy telepíteni, de olyan irdatlan baromságot mondani, hogy itt csak megvezetik az embereket és 2-3 napig csak szívni fognak.....
Új hozzászólás Aktív témák
- Inmotion Rs E-roller
- Új, bontatlan iPad 11 2025 Wifi, üzletből, apple gyártói garanciával
- Iphone 14 plus eladó
- Új Zsír Lenovo Yoga 7 x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -50% Ryzen 7 7735U 16/512 FHD+ AMD 2GB
- LENOVO Legion Pro 7 16IRX9H Intel Core i9 14900HX/RTX 4080/32GB RAM/1TB SSD eladó jó áron
- Honor X6 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X380 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest