- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
joysefke #499 üzenetére
A tieddel meg az, hogy általánosítasz ki tudja milyen tapasztalatok alapján. Dr. Akula kolléga szokott ilyenkor eszembe jutni, aki évekkel ezelőtt valami tanfolyamon látott Linuxot amit akkor meggyűlölt és az akkori tapasztalatai alapján azóta is megmondja a frankót, hogy mekkora szar a Linux.
Mindenféle dzsunka gépeink voltak az előző cégnél, de felraktunk rájuk Mintet vagy korábban Ubuntut és mentek. Ráadásul ezekkel a gépekkel kereste / keresi a pénzt a cég, szóval elhiheted, csak megbízható, jól működő rendszer lehet rajtuk. Az ügyfeleknek is adtunk el Linux alapú rendszereket, úgy mennek ahogy kell.
Persze ilyen - olyan gondok minden rendszeren lehetnek, én sem vagyok szemellenzős. Egy dolog nem stimmelt nekem mindössze, az az nVidia gyári és közösségi driverének az állapota. Azzal szívtam egy kicsit, de mondjuk nekem 2 monitorom volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Hill Climb Racing 2 bemutató (Android, iOS)
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Plazma TV topic
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- HP 15.6 ",AMD A10,jó állapotú,magyar billentyűzet
- Fujitsu ,15,6",8.gen.i5,világító.bill, 4G LTE,8-32GB/256-512,jó akku,szép
- Dell,14"FullHd IPS,core i5 6440H(fiz.4MAG!),8-16GB DDR4 RAM,Vil.bill,256-512GB SSD,Jó akku,szép
- HP,15.6" FullHd IPS,8.gen.core i5 (8X4,0Ghz)8-32GB RAM,256GB-1TB SSD,nagyon jó akku, szép á
- Lenovo ThinkCentre E93z All In One számítógép, Windows 11 rendszerrel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest