Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathulhu
addikt
Igen, mikor mindenki epp hiperzold akar lenni, elhiheted hogy fontos kerdes a "ha kilyukad a kocsim kereke, akkor ne kelljen uj kocsit vennem hozza tema".
Ez egyreszt.Masreszt, meg mindig oltari baromsag amit mondasz, ugyanis ennyi erovel a konzol resze a kulso winchester, sot az eddigi osszes megjelent kontroller, az xboxnak a kinect, stb. Pedig szvsz kinectbol se kezel tobbet az x-box, erdekes mod megse okoz ez problemat senkinek, csak nehany nintendo fanboynak, akik mindent bevesznek amit mondanak aztan meg bizonygatjak is, hogy mar pedig ez mekkora igazsag. De nyilvan, ha tonkremegy az egerem, dobom is kukaba a laptopot. Szerintem hagyd abba, mert csak ugyanazt a rohejes ervet tudod szajkozni.
Harmadreszt, nem tudom melyik az eletszerubb helyzet:
a) elejtem a kontrollert (mert igen, ez egy kontroller, amivel az emberek onfeledten hadonasznak), esetleg leontom kolaval
b) Piri neni a boltban, annak ellenere, hogy 128-as betumerettel pirossal ra van irva a dobozra, hogy a konzolhoz csak egy kontroller tartozik, megis vesz egyet anelkul hogy megtargyalna ezt valaki hozzaertovel. Valamint ha mar jol bevasarolt vele, nem viszi vissza az eladas helyere miutan otthon elolvasta mi van rairva. -
TazLeacher
nagyúr
Van a hsz-edben egy olyan feldobott labda, amit ha most leütnék, valószínűleg alsó hangon 1 nap ban...ezt elkerülendő inkább nem reagálok rá, csak egyszerűen kinevetlek:
Csak egyetlen 1 dologra adj légyszíves épeszű magyarázatot:
Ha csak a konzol mellé kapok ilyet, akkor mi értelme, hogy használhatom majd a Wii-mmel is? Tehát megveszem ezt a cumót, tök jó, mert használhatom a wii mellé is...király. Tehát vegyek komplett új konzolt, hogy használhassam a wii-mel. Rendben megveszem....őőő...ha megvettem az új konzolt akkor miért is akarnám a wii-vel használni, ha itt az új konzol, és használhatom azzal is?
-
TazLeacher
nagyúr
Nem, valóban reális, hogy 2012-ben, ha megveszek egy konzolt, akkor ahhoz 1 db kontrollert kapok, és kizárólag egyedül tudom használni, nem tudok másikat venni, sőt, ha tönkre megy, akkor a konzolt is cserélik...igen valószínű, hogy egy fizikailag használt alkatrész esetleges meghibásodása esetén a komplett konzolt cserélik...
Próbáltam valahogy megértetni veled az elemes példával, hogy mennyi khmm....khmmm....sületlenséget hordasz össze, de látom még ahhoz is khmmm....khmmmm...butus vagy, hogy ez "átmenjen"....
-
Cathulhu
addikt
-maga a kontroller szerintem magában túl drága lenne, így a nintendo hajlandó eladni áron alul, de kizárólag csak az új konzollal
Sajat kijelenteseddel vitatkozol, nemsemmi
Latom elektronikus hulladekrol es az ezzel jaro hatalmas problemarol meg nem hallottal. Manapsag, amikor az egyik fo tema az, hogy hogyan hasznositsuk ujra az elavult szamitastechnikai/kommunikacios eszkozoket, nyilvan a nintendo azzal ujitana, hogy minden kontroller melle ajandekba adunk egy eldobhato konzolt is. Anyam borogass.
De latom meg mindig makacsul ragaszkodsz a hulyesegedhez, hat egeszsegedre....
-
Cathulhu
addikt
Ember, te nem evilagon elsz
1) a nintendonak miert erne meg egy uj konzolt is melle adni, amin vesztesege van? vagy minden elromlott kontroller miatt bukjon mondjuk 300 dollart?
2) a kornyezetvedok meglincselnek a ninento vezereket
3) az emberek kirohognek, es mennenek a konkurenciahozszoval igen, olvastam, de attol meg hulyeseg maradt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szinte új,garanciás MSI Claw kézi konzol/7 Full HD,120Hz,Core Ultra5,16GB DDR5,512GB SSD beszámolok
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- PSN ( Playstation Network) ajándékkártya
- Hibátlan Xbox Series X 1TB eladó / Media Markt garancia 2025.08.25-ig/beszámítás van/Ingyen Foxpost
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged