- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatta második generációs harmonikamobilját a Huawei
- Apple Watch
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
weberzolee
aktív tag
válasz
Blizzardking #30 üzenetére
Miért kell párhuzamot vonni az elégedettség és elvakultság között? Ha azt mondom hogy a droid fagy mert olvastam, de nem használom jelenleg akkor mennyire lesz releváns a véleményem? Pont mint a Droid huszár Apple hatereké. Elhiszem hogy van akit érint, nem állítom hogy hibátlan sőt, ki is emeltem hogy NINCS ilyen. De mutass egy jelenlegi Androidos telefont aminek NINCS egyetlen bugja sem. És mutass olyat is amit javítani fognak 5 év múlva is ha elkúrják a frissítést, de az is elég ha olyat mutatsz amit 1-2 héten belül javítanak. Pixel esetleg, ami ugye szintén bugos, mégis elégedettek a használói. Gondolom ők is fanok vagy részvényesek. Számomra elképzelhetetlen hogy valaki egy Androidos telefonnal elégedett legyen, ennek ellenére sokan állítják hogy pl az S9 hibátlan. Akkor ők most fanok vagy csak simán elégedett felhasználók, esetleg nem jelentkezik náluk a hiba? Összegezve az én észrevételem az hogy a legnagyobb haterek soha nem használták az adott készüléket, de minden esetben betalálnak a topikba, ha csámcsogni lehet valamin.
Új hozzászólás Aktív témák
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Gyúrósok ide!
- Milyen videókártyát?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Háztartási gépek
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Gaming notebook topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Milyen RAM-ot vegyek?
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9500 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 Super 8GB AeroCool 800 DeepCool 500W
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3389, 94% Akkumulátor
- Dell Latitude 5420 i7-1185G7 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest