Új hozzászólás Aktív témák
-
Blizzardking
őstag
Elnézést, elutaztam, utána meg spanyol portugál meccset néztem, meg dolgoztam kicsit.
Mivel hosszú és kidolgozott kommentet írtál, én is hasonlóképp akartam válaszolni, csak holnap mert fáradt vagyok.
Nekem a fő problémám bizonyos fajta gondolkodásmóddal van, és bizonyos fajta gondolkodásmódú emberek bizonyos fajta termékeket választanak nagy valószínűséggel. Persze vannak kivételek, ahogy láttam audit is indexelni. De egy cég magatartása kihat arra, ki választja. És az apple - apple felhasználó páros egy olyan kombináció, amivel kapcsolatban rengeteg mondanivalóm van. Kb ennyi a helyzet.
Tudom hogy
- igényes és maximalista márkaként indult
- sokat vittek véghez
- hatalmas profitot termelnek
- hatalmas piaci szereplők
Csak éppen az a módszer amivel a tömegbázisukat fenntartják, engem rohadtul taszít.
És az a vezérelv ami miatt valaki a tömegbázishoz akar tartozni, számomra felszínesnek tűnő emberi értékek alapján realizálódik, hogy finoman körülírjam azt a rengeteg műmájer egoista gyökeret, akiket ismerek.
És mögé nézve a tartalomnak, és annak, hogy más márkák mit tesznek le elénk évről évre, nekem a szifon (főleg az utóbbi időben) kb ilyennek tűnik. 2:14-nél jön a hidegben kikapcsolás, a lassításos update és az azt követő kamuzás, a wifi eldobálás, a fél nap alatt lemerülés, egyetlen karaktertől szarrá fagyás stb.joey - hiába adod alá a lovat, ha valaki veszi a fáradságot, és összeszedett, érvekkel teli kommentet ír, amibe energiát fektet, azt akkor is tisztelem, ha az enyémtől eltér. Neked azért szoktam háromszavas válaszokat adni, mert tőled még nem láttam egy mondatnál hosszabb hozzászólást sehol, így nem strapálom magam én sem.
Természetesen neked is válaszolok hosszan, ha a helyzet úgy hozza, de valami azt súgta, hogy neked erre nincs igényed. -
"Az pedig tényleg a becsületére szóljon az Apple-nek, hogy bármi probléma felmerül, azt tényleg rekordsebességgel orvosolják egy frissítéssel és az esetek döntő többségében ezek a hibák ténylegesen megoldódnak."
Most vagy 10 percig agyaltam, de nem tudnék olyan telefont mondani a zöld oldalon (nyilván flagship kategóriában), amivel ennyi gond lett volna, és még közel 1 év után is reszelgetni kellett, mert ez-az beszart, vagy nem volt jó rajta.
Egyedi, ilyen-olyan hibák nyilván mindig vannak bármelyik rendszer esetén, de ennyi rendszerszintű bénázást tényleg nem tudok még egyet mondani.
Az S8+-om konkrétan egyetlen egy oreo frissítést kapott. Azt is akkor, amikor kijött rá a rendszer (volt persze több biztonsági frissítés azóta, csak valamiért a Telenor szarik erre a telefonra. Párom S7 Edge-e több update-et kap, mint ez.).
Az ég világon semmi gebasz nincs a telefonnal.
Az iOS-t meg 9 hónapja tákolgatják, mert szinte mindig van valami, ami nem jó...(#57) KengelRoland:
"Csak azért kárörvendünk, pontosabban én, mert túlmisztifikáljátok az ájoeszt. Ha valóban úgy tennétek, hogy "Mi csak használjuk, mert ez tetszik", akkor senki nem szólna hozzátok, vagy a telefonotok topicjába. De jelenleg az a helyzet, hogy el vagytok szállva magatoktól, érthetetlen okból."
Ennyire azért nem általánosítanék. Ha ignorálod Tacsi, Parallaxis, Weberzolee, Tibee, meg pár hasonló egyén kommentjét, akkor rá fogsz jönni, hogy csak a hangosabbik fele ilyen az Apple usereknek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos autók - motorok
- Star Trek
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Socket AM5
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- E-book olvasók
- További aktív témák...
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest