Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wesiz
tag
tudom eretnek gondolat, de nem lehet hogy azért tartanak ki mellette mert hogy nekik nincs ilyen problémájuk? tudod ha egy cikkben írnak egy bugról, az nem azt jelenti hogy az MINDEN telefonon hibás, sokkal valószínűbb hogy minden századik/ezredik telefont (se) érint.
valaki írta lentebb hogy youtube-ra megcsinálják a tesztet a telefonról amikor csupa jó minden aztán később jön elő egy bug amiről hallgatnak, na én ezt a helyzetet fordítva látom: az eladott telefonok nagyon kis hányadán valamikor jelentkezik egy szoftveres bug amiből aztán minden tech portál hírt csinál és mindenki szétfikázza a pixeleket mintha ezek maradandó, hardveres hibák lennének, közben a valóság az hogy ezek a bugok nagyon kevés telefont érintenek, azokat is pár héten belül javítják szoftverfrissítéssel.
-
guni
tag
Kijön egy update és a felhasználók, 0.1%-ánál elront valamit, akik közül páran elkezdenek a redditen panaszkodni, majd a média már úgy tálalja hogy szar az egész, miközben a felhasználók nagy többségének fel sem tűnik hogy baj van. Nyilván 0.1%-nak se tegye tönkre a wifijét a frissítés és adott esetben én se lennék boldog hogy másik egymillió embernek hibátlanul működik a telefonja, de azért ez akkor is erősen fel van fújva.
Még az októberi verzióval kezdtem használni és az ismert hibák közül egyikkel sem találkoztam.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy A34 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi