- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
kptamas
csendes tag
Amugy az elozo hozzaszolonak valasz: azt olvastam , lehet allitani a cooler gyorsasagat a menuben, (ott ahol a billentyuzet kivilagitasat is), igy :cool, normal, silent. Ennek megfeleloen lesz elviselhetobb a keszulek uzemi hõfoka, viszont igy erzekelhetobb a zaj. Jah, es a Hibernate problemara mar van valasz a keszulek weboldalan ( wibrain.com - SUPPORT alatt).
-
kptamas
csendes tag
Szia.
Szeretnek par kerdesre valaszt kapni , mielott megvennem en is ezt a szerkezetet (wibrain). A B1H ugy olvastam Windows-os, es van benne Bluetooth is. Viszont a B1LH, a Linux-os verzional nem lattam a specifikacioknal Bluetooth-ot.. Tenyleg nem tudja a keszulek? Vagy csak az operacios rendszerhez (Linux) nincs meg megfelelo driver? Megeri a windows-os verzioert annyival tobbet kiadni? tud valamivel tobbet a masiknal a bluetooth-on kivul? (felteve ha tenyleg nincs benne). Utolag szerintem az Ubuntu helyett siman feltehetnek egy Xp-t, ezzel megsoporlva relativ sok penzt. Hue kerdes: SIM kartya, ugye nem megy bele?
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- SSD kibeszélő
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Formula-1
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN (ELKELT)
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen,
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest