Hirdetés
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
Új hozzászólás Aktív témák
-
harry
veterán
Az írásbelinél ugye 3 fajta fogalmazás van (vagy miez), elemzés, összehasonlítás, érvelés. Legalábbi nálam így volt. Egy két oldalas írás volt az első szöveg, elolvastam de kicsit összetettnek tűnt, verselemzés/összehasonlítás nekem nem nagyon megy, maradt az érvelés. Talán vmi olyan volt, hogy mi a jobb, a digitális olvasmáynok vagy a hagyományos könyvek. Erről meg írtam ami eszembe jutott, minden apróságot, persze azért rendezetten. Szóbalinél meg a tételeket kell tudni, illetve néhány kötelező olvasmány tartalmát ismerni. Kapsz egy szöveggyűjteményt, ez is segítségedre lesz. Valamint általában véve fontos, hogy tudd használni a segédleteket, pl matekból a függvénytáblát, tudni mi-hol van, hogyan kell használni, töri atlasznál hasonlóképp.
Új hozzászólás Aktív témák
- Yoga Pro 9 14IRP8 14.5" 3K IPS i9-13905H RTX 4060 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- ThinkPad X1 Yoga Gen 5
- Latitude 7650 16" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Sapphire ATI Radeon HD 3850 AGP
- iPhone 17 Pro max 512GB gyári független Silver hibátlan 2028.09.19 gyártói jótállás
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo T450s notebook hibás kijelzővel - 14", i5, 4GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest