- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Akciófigyelő: Megnyílt a Xiaomi hivatalos magyar webáruháza
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
köszönöm a commented, nagyon jó volt olvasni, hogy hasonlóan szar helyzetből valaki jól jött ki =)
kérdés, hogy ez alatt az idő alatt amíg várok rá nem e talál ő valaki olyat akibe talán úgy érzi beletud szeretni?!... ez az ami zavar...viszont neked gratulálok, hogy végigtudtad csinálni az egészet, és minden jól működik (az írásod alapján)
harry
érettségiből csak és kizárólag magyarbol lesz para... angolt csuklóbol megírom középszinten 4-5 ösre... de magyarból soha nem voltam jó középsuliba, bár kérdés, hogy ez a tanár hibája vagy az enyém, mert ezt nem tudom eldönteni, ha 2-3 óra seggelés után se voltam képes 2-esnél jobbat összehozni...golyani
szivesen beszélgetek én erről is privátban, nyugodtan megkereshetsz =)CsodaPOK
neked is csak azt tudom mondani, hogy egyedül a magyar lesz számomra kínszenvedés, semmi más... =/Hakudoshi
érdekes felfogás
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Seagate Exos X18 16TB SAS merevlemez
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest