Hirdetés
- Jövő héten indul a Xiaomi kameraforradalma
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Nem rejtegetik tovább a Redmi Note 15 Pro és 15 Pro 5G globális verzióját sem
- Akciófigyelő: December 24-ig tart az Ulefone karácsonyi leárazása
- Bemutatta a Xiaomi a Redmi Note 15 és Note 15 5G globális változatát
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MarosPeti
újonc
Sziasztok!
Használja már valaki ezen a tabon a navit? Azt vettem észre, hogy kicsit "siet" , ami időnként kicsit zavaró. Ha megállok egy forduló előtt a kereszteződésben, pl. a lámpánál, akkor a progi már túl van a kanyaron. Tehát ha mondjuk nem nézem a megállás előtt, akkor lehet, hogy elmegyek tovább egyenesen, mert lemaradtam a kanyarról. Jó, tudom, azért van, hogy nézzem.
Más is tapasztalta ezt? Létezik rá valamilyen megoldás, vagy ezt így kell szeretni? Amúgy nagyon jó a cucc, nekem semmi bajom nincs vele. Ez is inkább kis szépséghiba.
-
MarosPeti
újonc
Sziasztok!
Használja már valaki ezen a tabon a navit? Azt vettem észre, hogy kicsit "siet" , ami időnként kicsit zavaró. Ha megállok egy forduló előtt a kereszteződésben, pl. a lámpánál, akkor a progi már túl van a kanyaron. Tehát ha mondjuk nem nézem a megállás előtt, akkor lehet, hogy elmegyek tovább egyenesen, mert lemaradtam a kanyarról. Jó, tudom, azért van, hogy nézzem.

Más is tapasztalta ezt? Létezik rá valamilyen megoldás, vagy ezt így kell szeretni? Amúgy nagyon jó a cucc, nekem semmi bajom nincs vele. Ez is inkább kis szépséghiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Gitáros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen processzort vegyek?
- Egybegép lesz vagy ház? A Corsair sem tudja eldönteni.
- Nintendo Switch 2
- Nincs több titok a OnePlus 15R-t illetően, megjött Európába
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- iPad Pro M1 12.9" 256GB Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4633
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- Lenovo Yoga Smart tab 10.1"-es tablet eladó
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest