Hirdetés
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Rossz hírek a Galaxy S26-ok teléjét illetően
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Galiker
csendes tag
Sziasztok !
Pár hete járok ki Németországba, és nézegettem az eszközöket, amik megfelelnének az alábbi feltételeknek :
- Navigálás,
- német simkártya használat,
- mobilnet megosztás,
- filmnézés.A legfontosabb, hogy amíg a kollega vezet, ergó navigál a készülék, én gondtalanul tudjak netezni
, az már nagyon extra lenne, ha filmet is tudnék közben nézni, de ne legyünk telhetetlenek, valamint, ha kiszállunk és magunkkal visszük, akkor lehessen bármit megnézni a neten, és akár telefonálni is.Mivel szeretem, ha van támogatottság egy termékhez, esetleg még magyarul is
, ezért a Wayteq-et néztem ki.Mivel régebben informatikával foglalkoztam, de mára már lecsökkent az érdeklődésem a mezei felhasználói szintre, ezen a téren, ráadásul egy iphone-t használok, felvállalom, hogy segg hülye vagyok az androidhoz, azt mondták a régi nagykerben, ahol vásároltam, hogy a procija sebessége nem valami fényes, de mivel nekem egy komplex megoldás kellene, azért, mert nem kell 1000 féle kütyüt magammal cipelni, a szivargyújtó töltőről már nem is beszélve, gyakorlatilag, minden igényt kielégítene, kérdés, hogy van-e esetleg más termék, ami drágább.
Nekem csak navigálni kell valami, és netmegosztásra, még a dual sim sem annyira lényeg, mert itthon van mobilnetem, de kint nem árt venni valamit, mert nem annyira vészes az áruk, mint ha a magyart használom kint.
Valamint egy érdekes kérdés:
Ha van benne 2 sim, egyik netezik, másik BT headsettel csak hangra van, lehet mindkettől egyszerre használni ?
A segítséget előre is köszönöm, ha menetközben valami még eszembe jut írok !
Apropó : megnéztem a gyári autóstartóját, és furcsa egy kicsit, hogy elég széles, és az a baj, hogy eltakarja a hangerőszabályzó gombot, ha benne van.
Üdv:
Galiba
Új hozzászólás Aktív témák
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- Arc Raiders
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Samsung LCD és LED TV-k
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple iPhone 14 Plus Yellow Super Retina XDR, hosszú üzemidő ,100% Akku,3 hó gari!
- STANDARD Setup! Már kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, az már nagyon extra lenne, ha filmet is tudnék közben nézni, de ne legyünk telhetetlenek, valamint, ha kiszállunk és magunkkal visszük, akkor lehessen bármit megnézni a neten, és akár telefonálni is.