- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Olcsó Galaxyk telepíthetik a One UI 7-et
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
kelzsoca
félisten
Nem mindenkinek van szüksége autós tartóra, illetve lehet olyan is hogy a vevő már rendelkezik valamiféle tartóval, esetleg a gyárilag hozzáadott nem felel meg az igényeinek, ez esetben miért is kellene kifizetnie a gyártó által erőltetett tartót (Alcor fail) mikor a vevő, ha arra szüksége van/lesz vehet olyat amilyet és annyiért amennyiért szeretne.
Ha pedig választani kell, hogy autós tartó+TN panel, vagy IPS panel autós tartó nélkül, akkor nem kérdés hogy utóbbi az okosabb választás.
-
tjb007
nagyúr
Én nagyon is jól tudom, maximum nem ugyanarról beszélünk.
Ami ugyanennyibe kerül (30e Ft), és ugyanazt is tudja az a D786M, ami bizony TN paneles.
Te a 35e forintos Sygic szoftveres árból indultál ki. Ebben az esetben helytálló, amit írtál, csak épp sem én, sem vimes nem erről beszéltünk.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- iPad A16 Wifi 128Gb Silver A3354 bontatlan
- XPLORE TECH IX104 C6 ipari tablet eladó 4. gen. I5 4 X2900 Mhz, 8GB DDR3,128GB SSD, WIN10, jó akku
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- Apple iPad 9 2021 64 GB Wifi, akku: 99,8%, ciklus: 23
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged