- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolnaizoltan
csendes tag
Hét napon túl is megvásárolhatod,a triál 7 napig fog müködni.Ha teljes eu térképet tervezel letölteni,akkor érdemes a tárhely cserét megcsinálni,meg muszály is,különben nem fér fel.Vásárlás menete,kell egy google fiókot regisztrálnod,katt a megvételre , kérni fog egy kártya számot,amit bevisz a fiókodhoz,ez késöbb törölhető is akár a beállitásokba.
-
tolnaizoltan
csendes tag
Az MTK gps vevőket ismeri valaki ? /MTK MT3339/ Egyenértékü a Sirf Atlas vevőkkel? Jobb roszabb? Elég sok modellbe van már ilyen gps vevő,ezért érdekelne a dolog.
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
tolnaizoltan #5649 üzenetére
A dual proci , meg az egy gb ram kimaradt a kivánságlistából
-
tolnaizoltan
csendes tag
Szerintem a legjobb piacon lévő navigációs készülék az xtab 50 gps , folyamatosan nézem az alternativákat ,de még nincs jobb , hasonló van,de jobb nincs.Ami miatt morcos vagyok kicsit,hogy úgy van feltüntetve a honlapjukon,hogy a hangszorója sztereó.Sajnos nem az.Jó lenne,ha a Wayteq kiadna egy legalább 7 es modellt,ami sztereó hangszorós, 8gb belső memóriás Fm transzmitteres , Bluetot van benne , Otg támogatás,szerintem lenne rá igény.A készülék birja a gyürődést , benn egy 32gb os memóriakártya , tele mindennel.Három navi program rajta , öt teljes eu térkép,és teszi a dolgát.
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
tolnaizoltan #5533 üzenetére
Harmadszorra sikerült
-
tolnaizoltan
csendes tag
Az új ICS vel sikerült már valakinek a tárhelycsere?Én most ugrok neki harmadszor.
-
tolnaizoltan
csendes tag
Nem tudja valaki véletlenül,hogy a CM9 be mi a neve annak a két kék élő háttérképnek?
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
KamuMazsola #5305 üzenetére
Töltöttem egy másikat , az felment,de az se indul el. Még ezt találtam a dologról , de a linkek már sajna nem élnek.[link]
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
KamuMazsola #5303 üzenetére
Probáld ki : [link]
-
tolnaizoltan
csendes tag
Én nem gyári hálózati töltővel próbáltam,hanem egy mezei gps töltővel , de az adatok alapján jónak kellene lennie hozzá.Ha valakinek van hozzá gyári töltője,érdekelne,hogy azzal hogy viselkedik a kijelző töltés közbe.Nekem ez bevált,ha gondolod vedd meg . jó hozzá : http://elektronika.vatera.hu/kabel_csatlakozo/atalakito/adapter/220v_12v_autostolto_atalakito_transzmitter_adapter_1691259047.html
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
tolnaizoltan #5289 üzenetére
Nekem nem volt jó az 1500ma hálozati töltővel,töltötte de a kijelzője használhatatlan volt,még rávolt dugva.
-
tolnaizoltan
csendes tag
Szoval nem csak nálam volt igy hogy rajt maradt a CM9 telepitő ugy is,hogy többször megformáztam Win 8 on , arra gyanakodtam hogy a rendszer a ludas , aztán megformáztam Xp vel is,akkor is telepitett , majd megformáztam ezzel : http://www.softpedia.com/get/System/Hard-Disk-Utils/HP-USB-Disk-Storage-Format-Tool.shtml majd azzal a programmal , ami áátrakja a telepitőt a memoriakártyára , format normal opcióval. Aztán igy már jó lett , benn a memóriakártya. Tehát HP USB Disk Storage Format Tool , utána PhoenixCard al , és jó lesz.
-
tolnaizoltan
csendes tag
válasz
zagor tenay #5150 üzenetére
Szerintem ugy kell,hogy a super one clikkel raksz neki drivert,aztán már felismeri ,és megnyitja.
-
tolnaizoltan
csendes tag
Valaki tapasztalt olyant,hogyha rávan dugva adatkábellel a laptopra,vagy szivartöltöről a kocsiba jó,de ha hálózati töltőre dugom,igaz nem a sajátjával,csak 1500a es , vagy ha áttalakitóval szivartöltőre dugom ami csak 500 a es , akkor megvan bolondulva az éréntésre,önálló életre kel,ahogy fogom oldalt a keretet,használhatatlan.Az enyém is merül ha bekapcsolva hagyom a wifit,utánna bese lehet kapcsolni reggel,pedig teljesen feltöltve huzom le a töltésről.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megújult a PROHARDVER!
- Elektromos cigaretta 🔞
- További aktív témák...
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- AMD Ryzen 5 5600X Dobozában
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest