- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Z Fold7 lesz végül a legvékonyabb hajlítható?
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisguly
tag
Ez a készülék olyan, mint a 4 évszakos autógumi, mindenből tud egy keveset, de semmiben sem tökéletes.
Igazad van. Én ma többször próbáltam a Sygic-t, Az is lassan pozicionál. Volt amikor percekig nem találta meg a helyet. Az a navigáció az én véleményem szerint csak annak jó aki kőkeményen megy a gps után. én mással használom. Egy kis idő után mükszik, viszont utána atomstabil. A WiFi viszont nem tökéletes. Ott állok a router mellet és nem tud kapcsolódni. Az a baj hogy itt bizonyos dolgokról nem lehet beszélni, Amit a fejlesztők esetleg meg tudnának oldani. Ez is olyan mint a Bluepanther Rubin készülék, amiben van TMC vevő. Viszont csak egy régi programmal lehetett használni fél órát. Egyetlenegy szoftverrel sem lehetett működésre bírni. Hivatalossal sem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Itt az első fecske, a WayteQ androidos navijának prototípusát próbáltuk ki. Lehetséges, hogy a Windows CE ideje lejárt és ez a jövő iránya?
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kingmax 1x2GB DDR2 800 RAM eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest