- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- iPhone topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
kameraman77
tag
Ez a kompromisszumos dolog érdekes. Vásárlás előtt szerintem magadban kell eldöntened, hogy pro-kontra mi az ami miatt egy tabletre szükséged van, vagy nincs. Legfőképpen, ha laptopot akarsz kiváltani vele, akkor azt mérlegeld, hogy miért akarod. Mobilitásban, kijelző minőségben, akkuidőben, személyre szabhatóságban ki tudja váltani a Wayteq 70w a laptopot. A 7" már bőven elég videónézésre, főleg azért, mert az emberi agy leképezi a képet, tehát ha megfelelő távolságból nézel egy 40" tv-t és 7" tabot, akkor az agyad nem tesz különbséget. (És igen, én is azt mondom, hogy a kijelző nagyon szép, a nagyobb felbontás minőségbeli különbséget is jelent a többi hasonló árkategóriás tabhoz képest - természetesen nem leszólva azokat)
Ha viszont voltak speciális windows-os programok, amiket futtattál, akkor azokat ezentúl is a laptopon kell futtatnod.
Játékok terén amiket kipróbáltam, hogy mit bír a gépen a grafikus kártya - és mentek - ebből talán nagyjából be tudod lőni - Dead Trigger, Call of Heroes, Eternity Warriors II, Race of Champions, Angry Birds összes, War pinball, Drag Racing... Ezek mind bármilyen módosítás nélkül (root, új rom) futnak a gépen akadásmentesen.
Az 1-es hozzászólásban van a legújabb és stabil rom, azt olvasd végig, a legfontosabb dolgok oda vannak összegyűjtve.
Érintésre nagyon jól reagál, gyakorlatilag csak simítani kell és görget. Nekem is ez az első tabom, sőt ezelőtt még androidos készülékem sem volt és nagyon hamar megkedveltem, mert tényleg jól működik és könnyen hordozható.
-
spiritex
veterán
Ez igaz, de ha folytatod a topic olvasását láthatod, hogy folyamatosan oldódtak meg a gondok kelzsocanak köszönhetően, mígnem a legfrissebb szoftver nem lett majdnem teljesen tökéletes. A kijelző érzékenysége, megmondom őszintén nem tudom mikor jött helyre. A töltés is bejáródott és kb. 3 óra már. A pixelesség pedig az én és mások hülyesége volt, mert nem igaz. Volt azóta sok másik tablet a kezemben, és hidd el ebben az árkategóriában az egyik legszebb kijelzője van. Ami pedig még a benne maradt wifi alvó módjának szépséghibáját illeti avval együtt lehet élni. Mivel nem vagyok egy hardcore játékos, csak azt tudom elmondani, amit én tapasztaltam, hogy azokkal a játékokkal amik mindenféle buhera nélkül feltelepülnek a Play-ről, tökéletesen elboldogul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- iPad Air 2. 128 GB - HIBÁTLAN
- Surface Go UAG ütésálló védőtok!
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest