- Honor Magic V2 - origami
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
A sáv eltüntethető, bár nem tudom, hogy hogyan. Az Ainol Novo 7 Paladinban ez meg is volt oldva, ott lecsúszott a csík játékoknál.
-
tomee007007
addikt
Köszönöm a tájékoztatást!
Azt hiszem a legegyszerűbb, ha veszek egy 3,5 jack-miniUSB kábelt, ezzel szerinted működni fog? (miniUSB-s a hangfalam bemenete..)
Előre is köszi!
-
tomee007007
addikt
Szia!
Megpróbáltam az usb otgn keresztül usbs hangfalat csatlakoztatni, áramot felvesz de nem szól. Van esetleg ötleted? -
illes.bence
tag
"könnyen elérhető, hogy ezek szépen menjenek."
Akkor segítenél, hogy tudom ezt elérni? Csak Chainfire-rel? Amihez ugye rootolni kell a készüléket..
-
thetan
aktív tag
A 70w re nem lesz ugyanolyan specifikus összefoglaló mint a 80-ra? mert ugy látom ez nagyon jól részletezi a dolgokat - köszönet az elkészítőinek. Várjuk a 70w re is
-
Amantius
senior tag
A reset megvolt. Sajnos továbbra is fennáll a probléma. Gyanítom hardveres. Ha nem használnám a héten, vissza is vittem volna, de éppen azért vettem, mert kell. SD kártya nélkül is megvagyok.
Android: 4.0.3.
Kernel:3.0.8. xTAB70w@8GB#80 -
spiritex
veterán
Azért kérdeztem, mert a korábbi Navon-omnál lefagyás után hiába tartottam a bekapcsoló gombot akár fél percig is, nem történt semmi. A reset pedig kikapcsolt anno.
-
spiritex
veterán
Majd megnézem, de egyébként egy T-s cisco egybe modem-router. Szerintem n-es, és mint vlaki valahol írta, hiába ír a w70 specifikációjában csak b/g wifi-t, simán kezeli az n-eset is.
-
Yeti77
tag
Köszi ez már sikerült.
Már másoltam is át fájlt. -
spiritex
veterán
Egy pendrive-ot hogy csatlakoztatok le Safe Remove módon? Mert bár már régen végeztem a másolással, valamiért még mindig villog, és nem merem csak úgy lehúzni, lecsatolást pedig nem találok, csak a bővítő sd-hez..
-
RealGonzy
csendes tag
kb. 3-4GB adatmennyiség után teszi.
Más!
Amennyiben a neten foglaltam a tabletet, de e-digital üzletbe kértem a vásárlást, az minek minősül?
Ebben az esetben is érvényes a 8 nap, ha visszaviszem kicseréltethetem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Honor Magic V2 - origami
- E-roller topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kompakt vízhűtés
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- iPad gen 6. - TÖLTŐ CSATLAKOZÓ HIBÁS
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Garanciális gamer notebook RÉSZLETRE bank és kamat nélkül, gyors szerződéssel! ASUS TUF Gaming F16
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest