Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kameraman77

tag

válasz cekkk #1487 üzenetére

Én megmondom őszintén mindig lekapcsolom a wifi-t ha nem használom,vagy ha alvóba teszem a tabot, amikor eddig bekapcsolva maradt visszajelentkezett a hálózatra alvó után, de erről inkább olyanokat kell megkérdezni, akik folyamatosan így használják, sajnos nem tudom.

• kameraman77

tag

válasz cekkk #1482 üzenetére

Ha személyes vélemény kell én meg vagyok elégedve vele, de ez marhára szubjektív, kinek mi az igénye, mik az elvárása és hol húzza meg a határokat.. Wifi átlagos szerintem, jelet talál, ha van, használtam már buszon, gyorsétteremben, nagyváros főterén. Átlagos netezés mellett nekem 3,5-4 órát elmegy, igaz én visszavettem a fényerőt is. Akksi lehetne erősebb... de a kijelző minősége ellensúlyozza számomra ezt a fogyatékosságot. (Meg ugye nem kell ecsetelni, magyar garancia, hazai support, romfejlesztés, ehhez kedvező ár) Nekem még nem fagyott amióta megvettem, igaz nem is nagyon használtam játékra, és egyáltalán nem telepítettem rá illegális szoftvert.Házi videófelvételekről tudok nyilatkozni,720p és 1080p videokat lejátssza, eddig nem volt vele gondom, pedig olympus, panasonic, canon és kodak videokamerák és fényképezőgépek videóit is játszottam már rajta, szóval eléggé változatos kódolási rendszereket. A legnagyobb fotó amit megnyitottam rajta egy szkennelt térkép volt 12980x8573 felbontásban, egészen minimális döccenésekkel tudtam belenagyítani (9600x6200-as térképeket pedig szinte döccenés nélkül nagyít), szóval a "normál" fotókkal nem lehet problémája. Könyvolvasásra kijelző felbontása miatt igen jó, ha csak olvastam rajta akkor több, mint 4 órát ment egy feltöltéssel.

Új hozzászólás Aktív témák