- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung topic
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
mrkatona #3826 üzenetére
Amennyiben nem vagy elégedett a termékkel, fogod, és visszaviszed oda ahol vásároltad, 3 vagy 8 napos elállási jogod nyilván van.
Az pedig hogy egy ilyen topicban többnyire csak a fikázást lehet olvasni, már megszokott dolognak számít, hiszen mindenhol ez megy, legyen az 200k-s telefon-tablet, akár Google referenciakészülék, bármi...A készülékből több ezer darab fogyott, ehhez képest van mondjuk itt a topicban egy 5-10 user, aki soha semmivel nem elégedett, amikor kértem, hogy juttassák el szervizbe a készüléket, kiderült, hogy jópár user csak a hangulatkeltés miatt tartózkodik itt, még készülékkel sem rendelkeznek, csak a beírások alapján kitalált hozzászólásokkal "szórakoztatnak" itt mindenkit.
Aztán van akinek valóban van problémája, már a kezdetek óta, de ő sem tett semmiféle lépést az ügy megoldása felé, ciklikusan hozzászól, vagy rákontráz itt 1-1 hozzászólásra. -
szoszo1973
aktív tag
válasz
mrkatona #3821 üzenetére
Sajnos ez ilyen.
Én már új kora óta küzdök ezzel a problémával. Már a harmadik router-el próbálkozok.
Most egy linksys WRT54GL routerem van tomato firmware-el 9dbi-s antennákkal.
Így éppen hogy használható a cucc.
Előtte egy TP-Link WR841ND volt. Azzal a legfőbb gondom az volt, hogy sokszor nem tudott csatlakozni a tab a wifi hálózatra.
Mondanom sem kell, hogy az összes többi wifis cuccnak (2 laptop, 3 telefon) soha semmi baja nem volt egyik router-el sem.
Én 1.-én megyek nyaralni, ha a szállodában nem lesz jó a wifi akkor visszaküldöm gariba.Ha nagyon zavar a dolog és nincs idegzeted az összes kapható router-t végigpróbálni akkor vidd vissza gariba.
Ez van. Ha még egyszer tabot kell vennem ilyet biztos nem veszek.
Most már az is nagyon zavar, hogy a kijelző érzékenysége nagyon rossz, érintőceruzával nem is lehet használni.
-
tariattila
veterán
válasz
mrkatona #3821 üzenetére
tudom nem nyugtat meg de nekem is ilyen... play-ről egy frissítés vagy netán youtube videó (ááá utóbbit felejtsük is el) egy horror...
sőt néha megmakacsolja magát és hitelesítési meg kitudja milyen problémával nem is csatlakozik wifire...
még jó, hogy 3G_modem sincs benne... így a stickes netezés is kényelmetlen...4.2.2 se változtatott sok mindenen... mezei böngészéssel is rendesen izzik.... merül mint a titanic
15-20 ezret megér egy stresszmentesebb tab (szerintem) -
Sify
senior tag
válasz
mrkatona #3819 üzenetére
Sajnos ez a tab ilyen. Nekem netgear routerem van otthon is és cégnél is. Ugyanez a jelenség.
Otthon úgy sikerült megoldani, hogy vettem egy usb wifi sticket és a következő programmal megosztom a a netet. [link] Igy ezzel működik rendesen. Persze ha máshová is viszem a tabot akkor fel kell készülni, hogy ez a hiba bárhol előjöhet.Sajnos a tab remekül működik de a wifi vevője egy nagy darab ............
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A warez minden formában tiltott!
Alkalmazással kapcsolatos kérdésed itt tedd fel.
- Apple asztali gépek
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kuponkunyeráló
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Doctor Who (2005)
- Milyen videókártyát?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- Eladó Apple Ipad Air 5 10 9 / M1 /WIFI + CELLULAR / 256GB Újszerű állapotban!
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest