- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ne legyetek bátorak, ha ezt a rollert választjátok - OOTD T10
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxtreme
addikt
válasz
V.Stryker #373 üzenetére
- Előlapi kamera 03.mp, csodát nem kell tőle várni (szvsz sokan nem is használják, köztük én sem. Az sem hiányozna ha nem lenne bent)
- A beépített recsegő valóban gáz, ajánlott hozzá füles/külső hangszóró.
- Az akksi jah. Tényleg fájó pont sajna. Ellenben sok sokkal drágább okostelefon ennyit sem bír ha szüntelenül b*sztatja az ember.Egyébként azért azt vegyük figyelembe h egy 30-35k-s eszközről beszélünk.
-
kelzsoca
félisten
válasz
V.Stryker #336 üzenetére
Azért a bokám lefosom....
Erről akkor kérjük a videót
A hozzá adott OTG kábel ugyanis egy szabványos USB csatlakozót, és egy kiegészítő csatlakozót tartalmaz, amibe a töltőt kell bedugni, ha mondjuk egy USB-n keresztül nem tudja meghajtani az adott eszközt (pl: külső 2.5"-os HDD)
(#335) tjb007
Gyárilag van egy OTG kábel általában, ez viszont picit több annál.
-
pengész
csendes tag
válasz
V.Stryker #328 üzenetére
A vége egy nap készenlét kb. 3 óra használattal. Alvó módban a wifi ki volt kapcsolva, a használat zömében böngészés, egy kis játékkal (szókirakós). Az akku nem ramaty, csak kicsi, 3000 mAh ennyire elég. Ja, a fényerő minimumon van, de így is tökéletes a kép. Kinek mire kell, nekem ez elég, csak itthon lesz használva, hétközben szerintem tovább is húzza majd. Még a Jelly Beanben bízhatunk, más készüléknél olvastam olyat, hogy a frissítés után megnőtt az akkumulátoros üzemidő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- SSD kibeszélő
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- World of Tanks - MMO
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest