- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
skynet666
tag
válasz
zozo2001hu #732 üzenetére
Köszönöm! Hát valóban elválaszt bennünket jó 200 kilométer.
Még egy kérdés. Tudom hogy az android sosem lesz teljesen smooth az optimalizatlansága miatt, de a nexushoz képest érezhetően röccen a vas, vagy közel tökéletes a felhasználói élmény. Egyébként nem játszom én, többnyire neteznék vele, meg flight simulator-os kiegészítő progikat használnék.
-
skynet666
tag
Köszönöm mindenkinek a választ. Hát valóban az marad csak, hogy ki kell próbálni.
Azért is tartok picit ettől a kütyütől, mert már volt korábban egy noname cuccom, ami egy ideig tökéletesen működött, majd egyszer csak az otthoni routeren keresztül nem frissített a marketből, majd később kiestek a google szolgáltatások (maps, search, youtube) és a végére gyakorlatilag használhatatlan lett. Firmware-t cseréltem a tabon, routert újra indítottam, majd átkonfiguráltam de semmi. A telefonom 3g netjét megosztva meg röhögve működött minden. És a telefon is frissít a routeren keresztül. Elvileg minden komponens jó önmagában, de a tablet meg a router között kibékíthetetlen ellentét lett. A forgalmazó pedig széttette a kezét és néztünk okosan.
Az egyiknek mennie kellett, mivel a router iptv-s cisco, ezért a tab ment.
Tudom, hogy ez nem nevezhető noname kategóriának, de valahol ezek a kínai gyártók mégiscsak annak számítanak. Szóval ettől félek, hogy megint belefutok valami ökör hibába
U.i.: egyébként az eddig olvasott nagy számú hibajelenség ellenére, a support korrektnek tűnik
-
skynet666
tag
Sziasztok!
Ideos S7 Slim-emet cserélném le egy nagyobb képernyősre. Ipad 1 használtan, vagy egy ilyen kütyü maradt a kalapban. Tisztában vagyok az alma korlátaival, ezért egy picit idegenkedem tőle (zárt rendszer, zéró előlapi kamera, 256Mb RAM, ja és nuku gari). Ismerem az Androidot, volt blade-m, most egy Arc S-em van, meg az Ideos sem volt rossz, jobban is örülnék valami androidos kütyünek.
Végig olvastam a fórumot, és elég vegyes érzelmeim vannak. Statisztikailag úgy fest, hogy minden harmadikat 3-szor kellett visszacserélni, sok a gond vele, ami vagy hardveres, vagy nem... Alapvetően netezésre használnám. Tud olyan böngészési sebességet mint egy Arc S, vagy legalább mint az Ideos? Érdemes egy ilyet venni, nem fogom megbánni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab A9 4/64Gb, Akku:100%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Wi-fi Tablet
- Xiaomi Pad 6 128/8GB Silver
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Asus H410M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest