- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
-
Mittu88
senior tag
szóval előfordulhat ilyen probléma... köszi! talán kicserélik gyorsan, ha visszaküldöm garanciálisan.
Hogyan cserélik gyorsabban, ha egyből WayteQ-hez küldöm, vagy ha a webshophoz? Jövő héten muszáj lezavarni, mert szombaton megy a haverom 6 hónapra Hollandiába és addigra kellene. -
balhmm
tag
Köszönöm!
Csak azért nem értettem, mert a többi videón látható készüléken ezt nem vettem észre! Ezután megnéztem ipad3-on és ott is hibátlanul ment, így gondoltam nem az oldalon van a hiba. Ezek után megnéztem egy huawei 7-es készüléken, ahol szintén hiba nélkül ment (bár itt semmi nem futott a háttérben, ami terhelte volna a gépet).
Szóval csak ezért nem értettem hol a gond.
-
Próféta
tag
Most látom, hogy ezek szerint a te videóid linkeltem be, remélem nem gond. Igazán kerülném a szerzői jogi pert.
Ezúton is köszönöm a munkádat, és még sok hasonló videót szeretnénk, ha mondhatom mások nevében is. Nehogy lemaradjak valamiről feliratkoztam a csatornádra is. Sajnálom, hogy nem lesz concorde teszt, de egy részletes, mindent körbemutató, kipróbáló, megtapizó 100is videot kérhetünk, ugye? Persze már elég sok 100is videót csináltál, szóval nem akarok telhetetlennek tűnni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Eredeti játékok OFF topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Fotók, videók mobillal
- LED világítás a lakásban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Fujifilm X
- További aktív témák...
- iPad Air - 16 GB
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB silver ezüst Apple garancia ajándék
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest