Új hozzászólás Aktív témák
-
Mittu88
senior tag
az mitől lehet gyári szoftverrel, hogy a google play reptéri wifivel nem működik, a böngészőben viszont simán lehet netezni? (böngészőn keresztül a play.google.com szintén megszakad)
Lehet, hogy le van tiltva a letöltés a reptéri wifin? -
Mittu88
senior tag
felküldtem a tabomat wayteq-hez, nem töltötte a töltő.
fél nap alatt megcsinálták (a töltő volt a hibás), nagyon gyorsak! Kedvesek, szimpatikusak, türelmesek.
Support lvl: over 9000, grat. nekik
Ma megy érte barátnőm, ha még akkor is működik a töltő, amikor kézbe veszem, pezsgőt bontok! -
Mittu88
senior tag
na itt vagyok haveromnál. A gyári töltővel tényleg semmire nem reagál 12V/2A. Volt itt egy szintén 5V-os, de 1A-es töltő, aminek pont jó volt a csatlakozója. Rádugtuk hálózatra és bekapcsolt a tablet. Nem töltötte látszólag (nem volt villám jel az akkunál, csak egy felkiáltójel), de bekapcsolt, ergo szerintem tuti a töltő a hibás. Persze a hálózaton nem hagytuk rajta, kizártnak tartom, hogy feltöltse az 5V-os adapter.
Valaki meg tud erősíteni a véleményemben? -
Mittu88
senior tag
-
Mittu88
senior tag
szóval előfordulhat ilyen probléma... köszi! talán kicserélik gyorsan, ha visszaküldöm garanciálisan.
Hogyan cserélik gyorsabban, ha egyből WayteQ-hez küldöm, vagy ha a webshophoz? Jövő héten muszáj lezavarni, mert szombaton megy a haverom 6 hónapra Hollandiába és addigra kellene. -
Mittu88
senior tag
sziasztok!
járt már úgy valaki, hogy az első pár feltöltés után egyszerűen nem töltötte a tabletet az adapter? vagy nem tudom mivel lehet a gond, de előző feltöltéskor kb 20 percig töltötte, most meg már semennyire. Nem is lehet már bekapcsolni a tabletet annyira le van merülve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- Kobo Aura Edition 2 (N236) 6" háttérvilágításos kijelzővel, 4 GB-os tárhellyel - jó állapotban
- Chuwi HiPad Pro 8GB/128GB 10.8" 2K 8mag 2SIM Alu ház 7,5mm 450g
- Elkelt, értékelésre vár - iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- Amazon Kindle 7. Gen Paperwhite 3rd Edition DP75SDI kis szépséghibával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest