- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deadzone41
őstag
Van egy kis gondom, vettem ebayről egy hdmi kábelt, 16:9 es monitorra kötném, de a tablet 4:3-as képét széthúzza rajt. Lehet ezt valahogy orvosolni, vagy ez csak így működik? A másikngond, hoogy 1080p- be szétesik a kép. A kábel lehet szar? Vagy valaki tapasztalt már ilyet?
-
Deadzone41
őstag
válasz Deadzone41 #3320 üzenetére
na felraktam. gyorsaságban fényévekkel jobb mint a kitkat. eddig a képernyő szétesést sem produkálta, remélem beváltja a hozzá fűzött reményeket.
-
Deadzone41
őstag
ez a jó visture rom a tabhoz?
-
Deadzone41
őstag
valaki belinkelné a visture romot? nem találtam keresőben. a visture-t érdemesebb felrakni, vagy a xoro romot?
-
Deadzone41
őstag
-
Deadzone41
őstag
negatívum az új romban: az also gombok középre kerültek, így nem lehet őket olyan könnyen elérni, a kijelző hasznos mérete csökkent a felső àllapot sàv miatt, allul tök jól elfért eddig...
-
Deadzone41
őstag
nem találok felbontásra vonatkozó beállításokat a kitkat romban. ez azt jelenti, hogy alapból maxon megy?
-
Deadzone41
őstag
a kit-kat-ról nincs hír?
-
Deadzone41
őstag
Nekem is ezek a tapasztalataim. Bár nekem sikerült egyszer megfagyasztani, mikor bedugtam tölteni lefagyott, de nem kapcsolt ki. A lassúság még mindig jellemző. A tab nemrég jött vissza szervízből, a hangszóróját is cserélték, bár még mindig féloldalasan szól...
A gyári tokját csak a gubacsi úton lehet megvenni? Mik tapasztalatok vele?
-
Deadzone41
őstag
Le tudná írni nekem valaki az új firmware verziószámát? Ma kapom vissza a tabot szervízből, és megnézném, hogy az újat rakták-e rá.
-
Deadzone41
őstag
van olyan akinek dragon, meg gyári alatt fagyogatott a gép, viszont visture alatt meg nem?
-
Deadzone41
őstag
Ma leadtam a tabot a ceglédi úti szervízbe, felemás hangszóró problémával, folyamatos kikapcsolgatásokkal és általános lassúsággal. Kíváncsi vagyok sikerül-e helyrepofozniuk.
-
Deadzone41
őstag
válasz DarkByte #2595 üzenetére
Ennek fényében lebeszélnélek róla. Sok nyűgje van ennek a tabnak, amivel ennyi pénzért nagyjából együtt lehet élni, de egy nexus után/mellett kínlódás lesz, ha ugyan azt várja tőle az ember. aztán ha megcsinálják rajt rendesen a szoftvert egyszer, akkor lehet más lesz a helyzet.
-
Deadzone41
őstag
használ valaki nem gyári billentyűzet appot a tableten? nálam valahogy az összes eddig próbált használhatatlanul lassú a tableten.
-
Deadzone41
őstag
na felraktam a gyári romot restoreal. bugok még mindig vannak. indokolatlan képernyő forgások, nem tűnnek el az értesítő sávból az ikonok, baromi lassú billentyűzet.
[ Szerkesztve ]
-
Deadzone41
őstag
Létezik valami olyan app mivel root nélkül lehet backuppot készíteni a beállításokról és appokról?
-
Deadzone41
őstag
itt tapasztalt már olyat valaki, hogy a két hangszóró életéről hangerővel szól? (minden appnál) a hivatalos fórumon már írta valaki. szerintetek szervíz?
-
Deadzone41
őstag
Gazdagabb lettem egy ilyen tabbal. Az első benyomàsok nem túl jók. A wifi tényleg elég harmatos, kb csak a router előtt működik rendesen. A youtube app fagy, meg a beállítások menüben is fagyogatott. Gyári 4.2.2 van rajt nem zz. Majd kipróbálom dragon romot remélem javul vmit
-
Deadzone41
őstag
Valaki tudna esetleg infot adni arról, hogy ha a hdmi-n keresztül rákötök egy tv-t, akkor a jack kimeneten keresztül működik-e a hang? Hdmi-dvi átalakítón keresztül is átviszi a képet? Mekkora felbontások választhatók?
Valamint van-e arról tapasztalat, hogyha felrakom ezt a dragon romot ugrik-e a gari?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Synology NAS
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Még mindig itt tartunk jelenleg...
- Steam topic
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
- Apple Ipad 7-8-9, 10.5 Pro, Air 3 gyári billentyűzet, magyar, fekete, új ( IPAD SMART KEYBOARD )
- IPAD PRO 11" 1. GEN 256GB WIFI+CELL, HÁNYATTATOTT ÁLLAPOTBAN, OLCSÓN, ÜZLETBŐL
- iPad Pro 13 M4 13", Wi-Fi+5G CELLULAR 256GB Makulátlan szép állapot 2025.05.15 Deák térnél Átvehető.
- APPLE IPAD 8.GEN /2020/ 32GB Wifi SZÉP ÁLLAPOTBAN ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest