Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Teljes a kép a OnePlus Nord CE5-tel kapcsolatban
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
válasz
kelzsoca #3547 üzenetére
Belefogtam egy erdekes kiserletbe a 4.4 el. Kivancsi voltam, hogy a belassulasokat melyik alkalmazas okozza, mivel joparszor megkaptam, hogy biztos valamilyen szarul kodolt progi lesz az.
Ezert amiota feltettem a 4.4 et kb masfel hete, nem tettem fel ra semmilyen alkalmazast. Ismetlem, semmilyet, csak es kizarolag a gmail fiokot allitottam be, illetve a mar beepitett chromeot hasznaltam bongeszesre, mas nincs a gepen - illetve ezek is r gyarilag benne voltak.
A tapasztalatom ugyanaz, vagy legaabbis nagyon hasonlo, maskor is kb 2 hetig birta roccenes nelkul, most a szuz rendszer is elkezdte produkalni - az ertesitesek befogjak, az alkalmazasok kozti valtas - kulonosen ha nem ikonrol, hanem a menubol inditom, ugyanugy kepes 3-5 mpercekre megfogni a rendszert.
Tehat sajnos a memoriakezeles meg mindig nem tunik az igazinak, illetve egyertwlmuen valami rendszerkomponens is hozzajarul. Lehet erdemes lenne megnezni ezt is
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- V.Milán: 04.15. Ki mit csinál ma?
- Milyen videókártyát?
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- újszerű iPad Pro 12.9" (3. generációs) (2018) Wi-Fi + cellular 256GB asztroszürke
- Alcatel OneTouch Pixi 3 (8079) 10,1 tablet
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest