Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• mikro80

csendes tag

válasz hunlg #3075 üzenetére

Nézd nem is azt kifogásoltam, hogy, írt, sőt hozzáteszem a levele után rögtön írtam egy köszönő email-t és megígértem értesítem. (Ide a forumba már nem illesztettem be feleslegesnek tartottam)
    Tehát igen, nagyon jó fej volt hogy válaszolt.
    De ha neked van egy autod és mondod, hogy nem indul be és azt mondják neked ellenőrizze a csomagtartót csukódik e? Felteszed magadban a kérdést, hogy ezt most csak Te nem érted vagy más se? Nos ez történt, belinkeltem a levelet és feltettem a kérdést, hogy ezt csak Én nem értem? Mert tényleg nem értettem. A szervíznek gondoltam majd utánna írok, hátha Én néztem el valamit, a segítségetek kértem az értelmezésben.
    A szervízt pedig egy szóval se sértettem.

Másrészt a Windowsok különböző verzióinak példája szvsz azért rossz példa, mert mielött egy Windows-t kiadnak végigmegy egy elég szigorú tesztelési gyártási folyamaton: http://en.wikipedia.org/wiki/Software_release_life_cycle
    Ezért itt már elkerülik, hogy minden egyes alkalommal a rendszer lefagyjon. Persze... nyílván lesznekfagyások, de nem minden alkalommal.
    Szvsz ez egy hivatalosan kiadott ICS végső verzió, amihez patchek lehet érkeznek. De a lényeg, hogy ez egy végső verzió. Ráadásul nem egy főzött Romról van szó.

• mikro80

csendes tag

válasz hunlg #3072 üzenetére

Köszönöm az útmutatást, de sajnos neked sem sikerült megérteni írásom. :((

Idézem magam, mert pont a lényeget hagytad ki ....figyelj a kulcsszavakra (szűz ICS, belső memória tartalma nem látható)

A frissítés sikerrel megtörtént. A készüléken a szűz ICS van egyenlőre.
    Azonban két apró dologban szeretném véleményüket/segítségüket kérni:
    1. a készüléket alvó állapotból (röviden megnyomva a bekapcsológombot kapcsoltam ki) pár órás szundi után nem tudom bekapcsolni.
    Csak a reset gomb megnyomása és azt követő bekapcsolás segít.
    2. A frissítés után azt tapasztaltam, hogy a fájlkezelő az SD kártya tartalmát megmutatja, azonban a belső memória tartalma nem látható

És a válaszok:

Válasz:
    - figyelemmel kísértem a futó alkalmazásokat, és bezártam a fölöslegeseket.
    Szüz ICS van a gépen, nem telepítettem semmit, nem indítottam el semmit. Akkor mit állítsak le?

Többször tapasztaltam, hogy nem lép ki az alkalmazásból, viszont a képernyőről eltűnik… ezt úgy sikerült kiküszöbölnöm részben, hogy egy új gmail-es email fiókot hoztam létre és az újat adtam meg az xtab –nak, mivel semmilyen alkalmazás nem volt még regisztrálva az új email címre.
    Nekem nem volt ilyen gondom, nem kérdeztem olyat amire ez lehetne a válasz, de köszönöm ha lesz ilyen problémám akkor jól fog jönni, bár nem hinném, hogy másik google fiókot szeretnék használni..a sajátomat akarom használni. Kicsit nonszensz.

Ellenőrizze, a “Beállítások” -> Tablet adatok menüpontban az adatokat; az adatok: Modellszám: xTAB-100; Android verziója: 2.3.4 ( szerintem ez a levél nem mai keltű, mert már fent van az új android a wayteq honlapján)
    Hát ebből is látszik, hogy nem olvastad el a teljes levelem. Ott van szűz ICS van rajta... Hát valószínű a szervízes se olvasta el a levelem. Ha ICS van fenn akkor nem lehet Android verziója: 2.3.4. Ja és a levélváltás a múlt héten történt, sokkal korábban nem is történhetett volna az ICS miatt......

-Lehetőség szerint, ugyanitt “erase internal NAND flash” ha a hibajelenség nem javulna; mielőtt ezt végzi, ajánlom, hogy az sd kártyán legyen rajta a frissítés a készülék esetleges összeomlása esetén
    Ha ujrahuzom az ICS-t akkor ezt megsporolom. De talán ez volt az egyetlen jo 5let a válaszban, Ergo Húzd újra hátha jó lesz....

Egyébként látom a szerviz is kérte, hogy :
    Kérem próbálja ki a leírtakat, és jelezze , hogy mire sikerült jutni!
    Valószínűleg azért, mert hibát akart kiszűrni azzal, hogy "mire sikerült jutni", mert ha feltehetően nem oldódott meg a problémád, akkor a készülékkel van a gond, amihez már a közbenjárásukra van szükség, és otthon nem tudod megoldani.

Erre pedig Én is rájöttem, ha tudtam volna a fentebb említett dolgokat hasznosítani feltehetőleg vissza is jeleztem volna.

Mindenesetre köszönöm, hogy szántál rám időt a postra való válasszal, nem volt célom, hogy arrogáns legyen neked szánt válaszom, remélem nem érzed ezt benne, de hogy még más se tudja értelmezni ezt a pár sort picit aggaszt...

• jobbacsabba

aktív tag

válasz hunlg #3072 üzenetére

Isten hozott a fórumon! :) Látom első hsz, eléggé odatetted. ;]

Új hozzászólás Aktív témák