- iPhone topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Google Pixel topik
- Saját chipekkel enyhít NVIDIA-függőségén az OpenAI
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Akciófigyelő: 120 wattos hangprojektort kínál olcsón a Banggood
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Nekem sem jött be a szélvédőre rakott gps, mind1 mekkora mert mögötte világos van és nehezebben látni, ezért is építettem be + így nem kell a kábelekkel szórakozni, pláne a tmc antennáját is a két A oszlopba vezettem el, gyújtáson tölt, ha leveszem nem tölt, szivargyújtót nem foglalja el, meglepő de már lassan 4 éves lesz és úgy sem halott az akkuja, hogy folyamatosan áram alatt van. Egyébként az is igaz, hogy hangja van... jó persze van amikor rá kell nézni mert nem egyértelmű de ez van
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
Új hozzászólás Aktív témák
ma Végre érkeznek az alacsony árú, ám használható tabletek a piacra, ráadásul honnan máshonnan, mint Kínából.
- Apple iPad Pro 13" (2024) 256GB Cellular 5G M4 Chip - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- újszerű iPad Pro 12.9" (6. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke garancia
- iPad AIR 6 11 (2024) 256GB WIFI + 5G Cellular sim KÁRTYAFÜGGETLEN 2025 október 21-ig Apple garancia
- Apple iPad 10 (2022) 256gb Cellular - Makulátlan, Apple garancia, akár beszámítással
- iPad Air 4 (2020, WIFI, 64 GB)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest