- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
Ladybird66 #7357 üzenetére
Nyilván ha egyéb Androidos készülékek gond nélkül üzemelnek, akkor a készülékben vagy szoftverében is lehet probléma.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Victoryus94 #7343 üzenetére
A Titanium Backup és társaival lehetőleg rendszer beállításokat ne mentsetek el, mert azoknak a visszaállítása során előfordulhat hogy a tablet nem megfelelően fog működni.
-
kelzsoca
félisten
Sajnos több usernél is előjött már ilyen probléma, hogy a 16gb-os SD-ről indított frissítés után ez történt, ezért is írtam be a pár hasznos tanács a sikeres frissítéshez részhez, hogy lehetőleg 1-2-4gb-os SD-vel kellene megoldani.
(#7318) Victoryus94
Ezek főleg telefonos módosítások, a legtöbbnek semmi haszna egy tabletnél.
-
kelzsoca
félisten
Aki nem szeretne USB stick-et használni (mobilnet) a tablethez, a build.prop-ban ezt a sort írja át:
hw.nophone=false
erre:
hw.nophone=trueA módosítás után a statusbar-ból eltűnik a térerőjelző ikon, illetve a Beállításokban az Akkumulátor menüpontnál (katt a grafikonra) a Mobil hálózat jele sem fog szerepelni.
-
kelzsoca
félisten
(#7305) 00bcs
Üdv!
Az ebben a hozzászólásban felvázolt metódust követve vissza lehet hozni a brick állapotából (remélhetőleg) a tabletet.
Azzal nem kell foglalkozni, hogy ez Type1-es (tehát xPAD-hoz való)(#7294) szponzor
de kisebb laggokat láttam már és még a görgetés sem az igazi.
A Beállítások-Fejlesztői lehetőségeknél., esetleg kapcsold be a GPU-megjelenítést, illetve az ablak és áttűnési animációkat is ki lehet kapcsolni.
Launcher-csere nélkül lehet az alap launcher-ben kicsinyíteni az ikonok méretét és esetleg többet elhelyezni egy oldalra?
Biztos hogy lehet, de ehhez bele kell nyúlni.
Status bar-t nem lehet átrakni felülre?
Rootolt készüléknél a build.prop-ban ezt a sort átírod:
ro.sf.lcd_density=160
erre:
ro.sf.lcd_density=240Majd mented, és újraindítod a gépet.
Ezzel hasonló felületet kapsz mint GB alatt, a launcherben a korábbi 4 ikonos menü is 5 ikonosra változik, illetve az MDPI (középfelbontású) erőforrás helyett a HDPI (magasfelbontású) képekkel fog dolgozni a rendszer.Főképernyők számát lehet csökkenteni valahogy?
Gyári launcherben, a launcher módosítása nélkül nem lehet.
-
kelzsoca
félisten
Mert a gyári recovery minden esetben ellenőrzi az adott csomag hitelességét.
Majd kirakom nyilvánosra azokat a cuccokat, amivel az ilyen kis csomagok vagy a romok aláírhatóak (gondolom főként windows-t használ a többség, de azért a linux-os verziót is kirakom majd)
(#7251) Raypapa
Nincs mit.
Biztos hogy vannak/lesznek olyan alkalmazások amik GB alatt rendben mentek, de most nem fognak, ez minden ICS-el "szerelt" eszközt érint, itt sem lesz ez másképpen.
-
kelzsoca
félisten
Miért nem írod át a romon belül?
Ha rootolt a készüléked, mondjuk root explorer-el rányitsz (hosszan rányomsz a fájlra és Open in Text Editor) szerkesztési módban a system/build.prop fájlra, bepötyögöd amit kell a megfelelő helyre, majd elmented, és újraindítás után már menni is fog.
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #7229 üzenetére
Amennyiben szükséged van rá igen, hiszen a gyári rendszer nem lehet rootolt ugye.
(#7230) Victoryus94
Köszönöm, a többiektől is várjuk a visszajelzéseket, bár nagy gond nem lehet ha már Nálad fent van.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Victoryus94 #7220 üzenetére
Köszi, az aláírás ellenőrzése közben elcsúszik...
Tölthető=>xPAD-70_ICS
MD5: 2bfa9a8251254a05ee3c265bd90e93f2
Próbáljátok ki most.
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #7217 üzenetére
Csak türelem, mindjárt tölthető.
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #7200 üzenetére
Akkor próbáld meg úgy indítani a frissítést, hogy a kis csomagból ezt a fájlt kitörlöd:
factory_update_param.aml
Tehát 4db fájl marad az SD kártyán, és recoveryben manuálisan formázod le a data-cache-media partíciókat.
Aztán az apply update from sdcard menüben kitallózod az update.zip-et, és telepíted.
ui: a netről letöltött csomagot ellenőrizd vissza (MD5) lehet sérülten jön le a csomag.
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #7198 üzenetére
Persze, próbáld végig amit ilyenkor kell.
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #7196 üzenetére
Miért nem fat32-re formáztad le azt a kártyát?
Formázd le fat32-re és kezd el újra a frissítési procedurát.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #7192 üzenetére
Igen, gyári frissítések (2012.04.25. build-ek)
Teszteljétek, és az esetlegesen felmerülő hibákat jelezzétek.
(#7193) levi.hungary
Bármire rámehet.
(#7191) Polllen
-
kelzsoca
félisten
====================================
WayteQ xPAD-70 Ice Cream Sandwich (4.0.3)
====================================MD5: 78c00b8d4f0af436326850877c54512c
A szoftvert CSAK és kizárólag xPAD-70 gépre tegyétek fel!!
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, ellenőrizd vissza (MD5) majd csomagold ki.
● A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
● Az SD kártyát tedd be a készülékbe (kikapcsolt állapotban)
● A hangerő + és power gombot nyomd be és tartsd lenyomva, ameddig a második zöld felirat nem lesz látható.
● Miután megjelent a második zöld szöveg, engedd fel a gombokat és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
● Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd pár perc múlva már a gyári rendszer fogad.A sikeres frissítéshez pár hasznos infó:
- A frissítést minimum 50%-os akkumulátor töltöttséggel végezzétek vagy töltőre csatlakoztatva
- Ha megoldható, használjatok 1-2-4GB-os micro SD kártyát a frissítésre
- Az SD kártya ne legyen sérült vagy hibás, és az 5 fájlon kívül lehetőleg más ne legyen rajta
- Az internetről letöltött csomagot mindig ellenőrizzétek vissza (MD5) hogy biztos hibátlan fájlokkal dolgozzatok.====================================
WayteQ xTAB-70 Ice Cream Sandwich (4.0.3)
====================================MD5: 45715a87ed5ccb85b8e7cefc19aaa576
A szoftvert CSAK és kizárólag xTAB-70 gépre tegyétek fel!!
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, ellenőrizd vissza (MD5) majd csomagold ki.
● A kicsomagolt 5 fájlt kibontás/változtatás nélkül másold be egy üres SD kártyára
● A hangerő + és power gombot nyomd be és tartsd lenyomva, ameddig a második zöld felirat nem lesz látható.
● Miután megjelent a második zöld szöveg, engedd fel a gombokat és várd meg, hogy a frissítés befejeződjön.
● Sikeres frissítés után a készülék magától újraindul, majd pár perc múlva már a gyári rendszer fogad.A sikeres frissítéshez pár hasznos infó:
- A frissítést minimum 50%-os akkumulátor töltöttséggel végezzétek vagy töltőre csatlakoztatva
- Az SD kártya ne legyen sérült vagy hibás, és az 5 fájlon kívül lehetőleg más ne legyen rajta
- Az internetről letöltött csomagot mindig ellenőrizzétek vissza (MD5) hogy biztos hibátlan fájlokkal dolgozzatok.#########################################
Root csomag: letöltésTelepítés recoveryvel!
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #7060 üzenetére
1. Rárakható, hiszen a nextgen rommal nincs elpiszkálva a bootloader.
2. Oda-vissza lehet menni.(#7061) zolivissza
Type1=xPAD-70
Type2=xTAB-70 -
kelzsoca
félisten
válasz
zolivissza #7002 üzenetére
A gyári rommal vidd vissza, ha a garanciát nem szeretnéd elveszteni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Raypapa #6981 üzenetére
Ilyen lista nincs, de még adott router gyártó azonos modellein belül, de más firmware esetén is lehetnek különbségek, és akkor a router fajtája/minősége/kora/állapota/elhelyezkedése, továbbá a wifi jel erőssége, titkosítás használata/fajtája, csatorna kiosztás, adott router mennyi eszközzel kommunikál, az eszköznek rálátása van -e a routerre közvetlenül, vagy falakat/akadályokat áthidalva kell felépíteni a kapcsolatot, továbbá az adott router miként van konfigurálva, MAC szűrés, DHCP stb...
Tehát ebből is látszik, hogy két azonos helyzet nincs, hiába mondja xy user hogy nála minden rendben, ha a másik usernél meg nem úgy működnek a dolgok.
Természetesen lehet probléma az adott eszköz WiFi kezelésével is.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #6971 üzenetére
Igen, az esetek döntő többségében, nem a tablet a hiba forrása, hanem a wifi-t osztó eszköz vagy beállításainál érdemes szétnézni (reset, reboot, másik csatorna választása, más titkosítás stb..)
Én most egy Hauwei R201-es (Vodafone R201) MiFi-t használok, és bármikor visszamászik a wifi-re alvó üzemmódból való keltés után.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Victoryus94 #6936 üzenetére
Az xPAD az pedig 4 csavaros, a hátlapon a kis gumi harangok alatt bújnak a csavarok
-
kelzsoca
félisten
válasz
Recefice65 #6928 üzenetére
Hát ezt a szerviztől kellene megkérdezni telefonon, hogy erre a jövőben lesz -e lehetőség vagy sem.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Recefice65 #6925 üzenetére
A kérdés honnan szerzel hozzá akksit, ha szétbontod nem gond -e a garancia
Persze, lehet aztán hogy lehet majd külön akksit venni, és saját felelősségre beépíteni a régi helyett.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Recefice65 #6886 üzenetére
A második lépésben van egy letölthető csomag, amit kicsomagolsz, és a gépednek megfelelő .zip fájlt kell az SD-re de már kicsomagolás nélkül felmásolni.
(#6887) counterbill
DPI állításhoz ezt nézd meg: [link]
(#6890) Chapel
Nem, semmi ilyen nem történik, elrontani csak akkor tudod ha nem a gépedhez készült patch-et teszed fel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
csfeher #6869 üzenetére
xPAD-on nem tudom megnézni, de ránézek xTAB-on orosz ICS alatt.
(#6871) Clemi
Pontosan hogy sistereg és milyen videóval, milyen lejátszóval?
A ph-s teszt csomagból ezt nézd meg a gyári lejátszóval: x264_1080p@3.8Mbps.mkv
(#6872) hann
Ott az SD lesz már a szűkös, dobd át a flash-re és úgy nézz rá.
-
kelzsoca
félisten
Ice Cream Sandwich alatt az AC3 hangsáv engedélyezése
A csomagban a következő tabletekre találtok megoldást:
- xPAD-70
- xTAB-70
- xTAB-70i
- xTAB-1001. lépés:
● Töltsd le az alábbi fájlt: letöltés
● Másold fel az SD kártya gyökerébe
● Indítsd el a gépet recovery módban (hangerő fel + bekapcsoló gomb), az "upgrading... please wait" felirat megjelenésekor engedd el a gombokat.
● Ha bejött a recovery, az SD kártyát nyomd be a tabletbe
● A recoveryben válasszd ki a set efuse item menüpontot majd azon belül az audio licence menüt. A folyamat végén a Write audio license complete üzenetet fogod kapni.
● Indítsd újra a készüléket (reboot system now)Figyelem: amennyiben a műveletet egyszer már elvégezted nem kell többet lefuttatni (ROM csere esetén sem)
2. lépés:
● Töltsd le az alábbi fájlt: letöltés
● A gépednek megfelelő csomagot válaszd ki
● Másold fel az SD kártya gyökerébe
● Indítsd el a gépet recovery módban (hangerő fel + bekapcsoló gomb), az "upgrading... please wait" felirat megjelenésekor engedd el a gombokat.
● Ha bejött a recovery, az SD kártyát nyomd be a tabletbe
● A recoveryben válasszd ki az apply update from sdcard menüpontot majd tallózd ki a gépednek megfelelő csomagot, és telepítsd.
● Miután a telepítés lefutott, indítsd újra a készüléket (reboot system now)3. lépés:
Teszteljétek, itt találtok hozzá anyagokat: link
======================================================
Várom a visszajelzéseket.
-
kelzsoca
félisten
Sajnos nem lett jó, holnap folyt. köv.
-
kelzsoca
félisten
válasz
counterbill #6822 üzenetére
Itt is mehet a HTC.
-
kelzsoca
félisten
Akkor csak mint megfigyelő maradj jelen, mert először fel kellene tenni egy patch-et majd rá a mostanit, de vannak itt olyan userek akik megküldték már az elsővel a gépet, főleg őket várom, már egyébként 1-2 ilyen felhasználó meg is jelent
(#6820) counterbill
Igen, ha van rá lehetőség nézzétek meg másik kábellel is, én sem a gyárival néztem/használom egyébként.
Nyilván kis mozgás minden kábelnél lesz, de az hogy eldobja a kapcsolatot az már nem okés. -
kelzsoca
félisten
Kellene nekem pár 70i tulajdonos, aki hang problémákkal küzd, szerintem megoldva, de több helyről is kellene teszt és megerősítés, mindjárt kirakom a kis patch-et amit csináltam hozzá.
-
kelzsoca
félisten
A recoveryben a hangerő FEL gomb a lépkedés és a Hangerő LE az ENTER/OK
Ha nem működik, told fel a gyári frissítést, az frissíti a recovery-t is.
A frissítés automatikus, nincs szükség recovery-s beavatkozásra.
(#6772) heinci
Az érdekes, nem tudom milyen recovery van fent, de amit a gyári frissítés felrak, abban nincs bekapcsolva az érintés vezérlés.
-
kelzsoca
félisten
==============
WayteQ xTAB-70i
==============MD5: e50059e7e9918ea47f20a39c46a3fccd
>>>>>Gyári, érintetlen szoftver>>>>>
Az a szoftver ami a készüléken gyári állapotban található!
A szoftvert CSAK és kizárólag xTAB-70i gépre tegyétek fel!!
● A mellékelt csomagot töltsd le a számítógépre, majd csomagold ki.
- Az SD kártya ne legyen sérült vagy hibás, és aZ 5 fájlon kívül lehetőleg más ne legyen rajta
- Az internetről letöltött csomagot mindig ellenőrizzétek vissza (MD5) hogy biztos hibátlan fájlokkal dolgozzatok -
kelzsoca
félisten
Megkaptam a gyári romot, így azt a mai napon feltöltöm, szerintem mindenki, akinek valami problémája van a 70i-vel tegye fel újra majd.
Gingerbread-et nem fogsz tudni feltenni rá, mert nem készült hozzá, a korábbi gépekre készültek pedig nem lesznek jó rá.
SoC=system on chip
Tehát a processzornál történt változás, kisebb csíkszélességgel készül, kevésbé melegedik és a fogyasztása is javult, ezáltal jobb üzemidőt lehet elérni.
Az összes változtatás értelemszerűen pozitív irányba történt, ez már 3. generációs tablet (xPAD-70, xTAB-70 ,és xTAB-70i)(#6754) Clemi
Megkaptam a gyári romot, így azt a mai napon feltöltöm
-
kelzsoca
félisten
Nincs 5k-s különbség egyébként.
Az előd modell az xTAB-70-es gép már kifutó modell, ami magasabb áron volt kapható, mint most a 70i, valószínűleg ki akarják szórni a megmaradt darabokat (ahol még van elfekvőben) ezért az árát csökkentették.
Tehát egy korszerűbb terméket kapsz most kedvezőbb áron.
A különbség a fejlettebb SoC, más az LCD és más az érintő panel is egyébként, illetve a fizikai gombok eltűntek, és alapból ICS-el érkezett a 70i.
Ez az a program? video
-
kelzsoca
félisten
A sleep policy-vel van gond, szerintem javítható lesz.
(#6737) Victoryus94
Letöltöd a csomagot, a megfelelő mappa (#6719) tartalmát felmásolod egy sd kártyára, majd hangerő FEL+power gombot addig nyomod míg a 2. feliratot nem látod, és auto végigfut a telepítés és ennyi volt.
-
kelzsoca
félisten
Ma több privát is érkezett az ICS root-al kapcsolatosan, inkább kirakom ide, és akinek kell saját felelősségre felteheti az adott gépre!
Tehát a root csomag: letöltés
Telepítés recoveryvel!
- xPAD-70 (kiszivárgott)
- xTAB-70 (kiszivárgott)
- xTAB-70i (hivatalos gyári rom)
- xTAB-100 (hivatalos gyári rom)Figyelem: xTAB-70i mellé még nincs kint a gyári rom, így ha valami probléma adódik, nincs mire visszaállítani a rendszert!!
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
Victoryus94 #6684 üzenetére
Én is jeleztem a problémát feléjük, szerintem másik szoftver is fog érkezni (persze ezt csak én gondolom)
-
-
kelzsoca
félisten
válasz
csfeher #6650 üzenetére
Ez ma már a második xPAD, hullanak mint a legyek, lehet jobb lenne megvárni az xPAD/xTAB-70-re készülő gyári romokat, továbbá minőségi SD-t használjatok, mert ha az adott kártya hibás-sérült, és bootloader felírása közben probléma lesz, na akkor biztos brick (amikor kidobja az első zöld szöveget, majd elszáll a gép)
-
kelzsoca
félisten
válasz
#35723520 #6649 üzenetére
Biztos hogy van annak is gondja, csak vagy nem jött még ki, vagy nem használsz olyan funkciót, vagy nem értessz hozzá annyira, hogy tudd adott helyzetben mi a helyes vagy helytelen működés
A legtöbb user még felhasználói szinten sem ismeri az Android-ot mint rendszert, ami nem feltétlenül gond, csak sok esetben user error szokott előfordulni.
Ettől függetlenül örülök hogy nincs gond a mostani gépeddel, használd egészséggel
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #6644 üzenetére
Ennyire durva hiba senki másnál nincs, mint Nálad, ezért mondtam, hogy ki kellene vizsgálni, mert lehet hogy hardveres eredetű a problémád.
A router egy modem-router kombo, tehát hiába is írnám le a pontos típust, nem sokra mennél vele.
(#6646) joe357
Rendben.
-
kelzsoca
félisten
Ha megnézed, minden ICS-el szerelt gép, legyen az tablet, telefon stb. küzd valami problémával, még a Google referenciamodellén lévő ICS is bugos...
(#6639) kisgabor87
TP-LINK router.
(#6638) Clemi
Rendszer alól egy gyári visszaállítás, vagy recoveryben egy wipe data, wipe cache, wipe media formattal.
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #6629 üzenetére
Jelenleg több készülékre is dolgoznak az ICS frissítéseken, a beérkező hibákat is fogadják, de valószínűleg nem mindig ugyanaz az ember ül a gép mögött, tehát türelem.
Attól hogy egy nap többször leírod a fórumba a problémád nem fog megjavulni semmi sem.Nálam itt van egy 70i és nincs gond a wifi-vel, lehet egy problémás darabot fogtál ki amit lehet jobb lenne szervizbe küldeni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
bull84ghia #6612 üzenetére
Természetesen saját felelősségre bárki felrakhat-bármit a gépére
-
kelzsoca
félisten
válasz
counterbill #6541 üzenetére
A hangerő FEL gombbal tudsz lépkedni a hangerő LE gomb pedig az ENTER/OK
Mivel az első menüpont a reboot, értelemszerűen újraindítottad elsőre
-
kelzsoca
félisten
válasz
kisgabor87 #6534 üzenetére
Van rá ötletem, de erre már csak holnap tudok ránézni
(#6535) Prien
Új hozzászólás Aktív témák
- Mozilla Firefox
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Google Pixel topik
- Kerékpársportok
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- HIBÁTLAN iPhone 12 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3028
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Olcsó Notebook! Dell Latitude E7280! I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD!
- Bomba ár! Microsoft Surface Laptop 3 - i7-10G I 16GB I 256SSD I 13,5" Touch I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest