- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Mobil flották
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #2476 üzenetére
Tabletrõl vagyok, ma nem tudok feltölteni...
-
kelzsoca
félisten
Ha minden igaz, ma kikerül a WayteQ oldalára a friss rom, ha így lesz próbáljátok ki nyugodtan, ha nem akkor tõlem várhatóan holnap lesz az elsõ custom rom, mert van azért mit csinálni a gyárival
-
kelzsoca
félisten
válasz
maiden8 #2420 üzenetére
Nézd, nekem végképp semmi bajom nincs itt senkivel, veled sem, szerintem én sem írtam semmi bántó dolgot, sőt, még a WayteQ-et is felkerestem a 2.3-as szoftver ügyében, mert számomra is kellemetlen volt, hogy a szoftver közel 2 hónapot csúszott
Az USB2LAN beszélgetésre most hirtelen nem emlékszem
Ja és szerintem én voltam az egyetlen aki a te romodról is cikket írt!
Ezt köszönöm, nem is tudtam
-
kelzsoca
félisten
Pontosan ismeri a készüléket, még egy jó kis tesztet is írt róla, sőt a készüléket a WayteQ biztosította számára, ott a teszt pár sorral feljebb, olvasd el
Illetve még ez a topic meg sem volt, 1.hsz létehozása: 2011-07-18 12:04:38
Mikor ő már tesztelte...
WayteQ xPAD70 teszt
Írta: maiden
2011. július 01. 15:00 -
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
szbence11 #2386 üzenetére
Egy szoftver fejlesztése a készülék gyártóján múlik, vagyis annak szoftverfejlesztő részlegén, a folyamaton még a WayteQ sem tud semmit gyorsítani, hiszen nem közvetlenül ők csinálják:
Dobozon feltüntetve:
WayteQ Tablet PC
Származási ország: Kína
Importőr: WayteQ Europe Kft.
................................................
Én egy független rom modder vagyok, ez csak egy készülék a többi közül, amit "supportálok"tjb007 fórumtárs pedig egy elégedett tulajdonos, aki jártas az Android világában, és szívesen segít a közésségnek.
Gondolom érthető, ha valaki megkérdezi, hogy mikor érkezik a 2.3-as szoftver, arra válaszolok/válaszolunk, mivel valóban érkezik is, így csak azt lehet válaszul adni, hogy érkezik, remélhetőleg hamarosan, ha ez hitegetésnek minősül, akkor nyilván az is, én/mi csak a tényeket közöljük.
-
kelzsoca
félisten
Igen, itt mindent megtaláltok róla: WayteQ xTAB-100
Többek között a névváltás és a szoftver miatt történt a csúszás.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #2357 üzenetére
Akkor próbáld meg mondjuk egy kártyaolvasóval közvetlenül PC-re dugni, és PC-n formázni fat32-re, majd ezután felmásolni a szükséges fájlokat, és a hangerő fel+power gombbal indítani.
Ha ez után sem menne, akkor szintén PC-re dugva, de valami komolyabb lemezkezelő programmal kellene primary, tehát elsődleges fat32 partíciót létrehozni a kártyán.
Esetleg még, ha van kéznél másik sd kártya, azzal is lehet futni egy kört.
Alapvetően első induláskor 3-4-et villan a WayteQ logo, majd pár perc múlva bejön a rendszer.
mod: hopp, látom közben már az én romom fut, jól van, a lényeg hogy felment
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #2355 üzenetére
Nem kell azonnal megijedni, nagy valószínűséggel az SD kártyával lesz Nálad is valami, mint a többi user esetében.
Mesélj róla pár szót, milyen típus, márka, méret, miként és mire van formázva, miből formáztad stb..
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #2353 üzenetére
Persze, próbáld újra.
Illetve pár percet azért várj vele, mielőtt lelőnéd a rendszert.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Brutális eb #2340 üzenetére
Gyere csak nyugodtan
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jules__Verne #2319 üzenetére
Mondjuk éppen attól hogy letörölted
-
kelzsoca
félisten
Sajnos a tesztelői beta romot nem adhatom ki, egyébként sem mennétek vele sokra
-
kelzsoca
félisten
válasz
sptkyle #2303 üzenetére
Frissítsd fel a szoftvert a friss verzióra, volt pár ilyen jellegű probléma, de a friss szoftver felrakása után ez az anomália aztán senkinél nem jelentkezett újra.
(#2305) prisz
Mondjuk nincs is mindenféle sz@rság telepítve, csak amit naponta használok.
Igen, ez is egy lényeges része a problémamentes használatnak
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jules__Verne #2295 üzenetére
Kérlek, ezt olvasd el: link
-
kelzsoca
félisten
válasz
levi.hungary #2281 üzenetére
Nem hinném
(#2280) szponzor
Elpasszolom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
thunderbyte #2267 üzenetére
Nézd meg másik SD kártyával, lehetőleg 1-2gb-os modellel.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Winampdj #2246 üzenetére
Használjátok egészséggel
Kelzsoca. Neked milyen kapcsolataid vannak, hogy egy beta 2.3-as szoftver megtudtál szerezni?
Gyártói
(#2247) atravel
Szuper, jó olvasni végre pozitív visszajelzéseket is, sajnos általában panaszkodni járnak ide a tulajdonosok, és ebből többen azt szűrik le, hogy probléma van csak a géppel
(#2249) Bibby
A 2.3-as rom, talán erre is megoldást nyújt majd.
-
kelzsoca
félisten
válasz
Jules__Verne #2232 üzenetére
Ha ismét feléled akkor pedig beugrik helyes dátumra, ez ilyen.
-
kelzsoca
félisten
Természetesen minden visszajelzés fontos, legyen az pozitív vagy negatív, nyilván nem azért mondom/mondjuk hogy nincs értelme több eszközzel használni, mert esetlegesen nem lehet, hanem azért is, hogy egy éppen betévedő érdeklődő, ne azt olvassa, hogy 101 eszközt rá lehet tenni, és esetlegesen ez miatt vásárolja meg a készüléket, amiben nyilvánvaló csalódni fog, éppen az Android "butasága" miatt
-
kelzsoca
félisten
Az AC3 hang egy kis frissítéssel működik, lásd korábban.
Nézd meg kik rakták össze az 1. hsz-t
Szerintem azzal a klaviatúrával, amit a többi tablethez adnak - tokkal-vonóval (itt miért nincs?)
Mert a tablet egyedi mérettel rendelkezik.
Egyszerre 3 USB-t is felismert hub-on keresztül. Különösen jó a saját tápos, nem terheli a kütyü rendszerét.
Már két eszközzel is feszegetjük az Android határait, nem erre készült, főleg nem egy telefonra készült rendszer.
Ha valaki már próbálta a HDMI-t, leírhatná a tapasztalatokat.
Próbálva lett, nekem itthon a fullHD-s TV-vel nem nagyon szerették egymást, másnak a HD ready TV-vel nem volt gondja, a beta 2.3-as szoftverrel is megnéztem, ott már hibátlanul kezeli le.
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
Üdv!
Mennyire tipikus ez a táp hiba?
Nem jellemző, pár gép volt eddig ilyen hibával visszaküldve/vagy szervizben javítva.
Az esetek 90%-a ide, ebbe a topicba fut be, gondolok itt a problémás, vagy elégedett vásárlókra is!
Azt tanácsolom, hogy az esedékes időszak előtt 1-2 héttel (vagyis mostanság) szerezz be egy ilyen gépet, akár személyes akár webes vásárlással.
Személyes vásárlás esetén nyilván van lehetőség próbára, és 3 napig visszaviheted a boltba a terméket probléma esetén, vagy webáruház, és ott 8 napod van erre.
ui: egyébként könnyen elképzelhető az is, hogy a tápos hibát túlfeszültség okozza, ami mint tudjuk nem az eszköz hibája, és bármely elektronikai termékre érvényes.(mármint hogy túlfeszt. kaphat.)
-
kelzsoca
félisten
válasz
FіkuszKukіsz #2158 üzenetére
Először is: [link]
-
kelzsoca
félisten
-
kelzsoca
félisten
válasz
freddyreal #2128 üzenetére
Szia!
A következő, a gépre érkező 2.3-as Androidban már így fog működni a wifi.
Addig esetleg külső programmal megpróbálhatod kényszerített ébrenlétre bírni a wifi-t.
-
kelzsoca
félisten
Az airplane mód MINDEN rádiós dolgot kiüt, ez nem lehet kijátszani, ezért nincs is a tabletekben ilyen lehetőség.
(#2076) TheSaurus62
Felismerhetné, de ez a történet még nem tart ott, az Android folyamatosan fejlődik, remélhetőleg hamarosan ilyen jellegű okosítása is megtörténik
-
kelzsoca
félisten
válasz
TheSaurus62 #2073 üzenetére
Igen, érthető módon, aki nem használja usb modemmel, annak felesleges ez a funkció!
-
kelzsoca
félisten
Szia!
Volt róla korábban szó, hogy készülni fog olyan rom, amiben nem lesznek benne a mobil adathoz kapcsolódó alkalmazások-szolgáltatások, és ezzel némi energia takarítható meg, ez nem készült el, mert hamarosan lesz 2.3-as rom, ami várhatóan minden téren jobb lesz 2.2-es társánál, ezért a 2.3-as romnál fogok csinálni egy olyan verziót amiben a "gsm" dolgok nem lesznek benne és ugye készül majd olyan custom rom is, amiben benne lesznek (a gyárin kívül)
-
kelzsoca
félisten
válasz
TheSaurus62 #2067 üzenetére
Most 2.3-as romról beszélünk ám (ami még meg sem jelent) és nem 2.2
-
kelzsoca
félisten
válasz
TheSaurus62 #2065 üzenetére
Már a beta szoftver is normálisan kezeli a wifit.
-
kelzsoca
félisten
válasz
TheSaurus62 #2055 üzenetére
Wifi-nél, a wifi beállításoknál nyomj egy menü gombot, majd a speciális beállításoknál a wifi alvás irányelvét állítsd át soha-ra.
-
kelzsoca
félisten
Jópár kínai nevenincs cucc sokkal jobban néz ki, és papíron még ennél is erősebb hardvert mutatnak
A kínaiak sokmindent leírnak a dobozra vagy termékleírásba, de az nagyjából semmit sem ér, mondhatnám azt is, hiszem ha látom azt a hardvert ami fel van tüntetve
Nekem csak az a fontos, hogy gyors legyen, mint a rakéta. ha böngészek 6 fülön, és közben jön egy mail, váltok a Gmail app-ra, elolvasom, majd vissza a böngészőbe, nem akarok várni és fekete képernyőt bámulni. Ezt tudja a Wayteq?
Nem hinném hogy csalódni fogsz benne, ez már 2.2 alatt is teljesül, 2.3 pedig további gyorsulást hoz majd
-
kelzsoca
félisten
Most folyamatosan gyengült a forint, az euro és a dollár felment, nem tudom tudják -e tartani a kalkulált árakat a WayteQ-nél, a 10"-os gépnél a 3G nélküli verziónál ez ~60k volt, a 3G-s verzió pedig ~75k volt, de hogy ténylegesen most már mennyi lesz, az majd kiderül.
A Concorde csak egy 7"-os tablet, mint írtam is a 7"-os ilyen tok kicsi, a 8"-os pedig nagy, a bill. csatlakozása egyébként USB porton keresztül megy mindkét esetben, tehát működik.
-
kelzsoca
félisten
Küldd be szervizbe a gépet, jobbat már én sem tudok mondani.
(#2003) Bibby
Nyilván a csavar nincs meghúzva a gumiharang alatt rendesen, szerintem ha a csavar nincs megjelölve, akár házilag is rá lehetne húzni, viszont nem tudom eza garancia elvesztését okozná -e
(#1997) Samus
igazából csak a GPS hiányzik...meg egy billentyűzetes tok.
Mindkettő megoldható egyébként, mi már rendeltünk is be hozzá egy billentyűzetes tokot (8") de az egyedi méret miatt csak az alsó két fül tartotta a gépet, értelemszerűen a felső nem ért a közelébe sem.
A 7"-os kicsi, a 8"-os nagy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Egyéni arckép 1. lépés: ARCKÉPHEZ VALÓ JOGOSULTSÁG
- Kuponkunyeráló
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Építő/felújító topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- További aktív témák...
- Ipad Pro 10.5" Wi-Fi+Cellular 25GB Space Gray, nagyon szép, Garanciával, 27% áfa
- Microsoft Surface Pro 7 12.3" i5-10. 8GB/256GB Windows tablet,üzletből, 27% ÁFÁS
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G 2028.04.22. gyártói jótállás
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 256GB Wifi+Cellular, Szép állapotban, üzletből,
- Windows 10 / 11 Pro Retail aktiváló kulcs Azonnal szállítással, számlával, garanciával!
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest